Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022

Νέο επιτραπέζιο παιχνίδι στρατηγικής στην Ελλάδα!

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε 1 & 2 Απριλίου του 2017 το 3rd Athens Othello European Grand Prix στην οδό Μαντζάρου 3, στο νεοκλασικό του 19ου αιώνα, όπου έζησε ο συνθέτης Νικόλαος Μάντζαρος και σήμερα στεγάζει ένα πλήρες ανακαινισμένο Business Café-Bar – Restaurant έτοιμο να φιλοξενήσει οποιαδήποτε εκδήλωση.

Οι συμμετοχές ήταν αρκετές τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, ενώ ο κόσμος έδειξε ενδιαφέρον και παρακολούθησε με ενθουσιασμό τους αγώνες μεταξύ των παικτών, ενώ οι πιο τολμηροί δεν δίστασαν και να παίξουν τόσο μεταξύ τους όσο και με τους πιο έμπειρους παίκτες, ώστε να γνωρίσουν καλύτερα το παιχνίδι.

Παράλληλα δεν έλειψαν και σχόλια στο διαδίκτυο πως θέλουν σύντομα να έρθουν και άλλοι παίκτες από το εξωτερικό στη χώρα μας, οι οποίοι έβλεπαν σε live streaming στην εκδήλωση κάποια από τα παιχνίδια.

Το πρωτάθλημα κατέκτησε ο Takuji Kashiwabara ο οποίος συμμετείχε για 3η συνεχόμενη φορά στην Ελλάδα, ενώ την κατηγορία «καλύτερου αρχάριου παίχτη» κατέκτησε η Λυδία Παπαδάκη σε μια δύσκολη αναμέτρηση με τον Χρήστο Κατσιώνη στον τελικό των αρχαρίων.

HTML tutorial

Ωστόσο, όσοι επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με την κοινότητα του Othello στην Ελλάδα και να γνωρίσουν το συγκεκριμένο επιτραπέζιο παιχνίδι στρατηγικής μπορούν να το κάνουν απλά στέλνοντας ένα mail στο mt_george@hotmail.com στον tournament director Γεώργιο Μήτση.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων