Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022

Επιβάτης βγήκε βόλτα πάνω σε… φτερό αεροπλάνου

Το διάρκειας ενός λεπτού βίντεο δείχνει μία γυναίκα ντυμένη με άσπρη μπλούζα και ροζ παντελόνι να στέκεται έξω από την έξοδο του αεροσκάφους μπροστά στα έκπληκτα μάτια των αυτοπτών μαρτύρων στο Διεθνές Αεροδρόμιο Boryspil του Κιέβου, πριν το πλήρωμα του αεροσκάφους την υποχρεώσει να επιστρέψει στη θέση της.

To αεροσκάφος είχε φτάσει στον προορισμό του αλλά εξαιτίας ενός τεχνικού προβλήματος παρέμενε σε αναμονή.

Η επιβάτης, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, ταξίδευε προς την ουκρανική πρωτεύουσα από την Αττάλεια της Τουρκίας μαζί με τον άνδρα και τα παιδιά της.

Κάποιος την άκουσε να λέει ότι ζεσταίνεται υπερβολικά και ότι χρειαζόταν να ηρεμήσει.

Μετά τη μη εξουσιοδοτημένη βόλτα της στο φτερό του Boeing 737 η γυναίκα απαγορεύεται πλέον να ταξιδέψει με οποιαδήποτε πτήση των Ουκρανικών Αερογραμμών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του αερομεταφορέα, τόσο η ασφάλεια του αεροδρομίου όσο και η αστυνομία παρακολούθησε στενά το περιστατικό μαζί με γιατρούς που βεβαίωσαν ότι η γυναίκα «δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών».

Η εταιρεία επέκρινε στην ανακοίνωσή της την επιβάτη για μη ενδεδειγμένη συμπεριφορά, τονίζοντας το γεγονός ότι δεν αποκλείεται να της επιβληθεί σημαντικό χρηματικό πρόστιμο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 31 Αυγούστου.

https://www.instagram.com/p/CEkEaFmpZam/?utm_source=ig_embed

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων