Πέμπτη, 7 Ιουλίου, 2022

Έρευνα: Κι όμως, οι γυναίκες αναζητούν περισσότερο το σεξ από ότι οι άνδρες

Μία νέα έρευνα για το σεξ έρχεται να ανατρέψει όλες τις θεωρίες και αντιλήψεις που υπήρχαν μέχρι στιγμής. Σύμφωνα με αυτή την έρευνα, λοιπόν, οι γυναίκες ζητούν συχνότερα σεξ από ότι οι άντρες.

Οι γυναίκες έχουν επιθυμίες και φαντασιώσεις, όπως οι άνδρες και έχουν τα δικά τους «θέλω» στη σεξουαλική τους ζωή. Όμως, μέχρι τώρα πιστεύαμε ότι οι άντρες είναι από αυτοί που εκδηλώνουν ελεύθερα τα «θέλω» τους στο σεξ. Τελικά, αυτό δεν ισχύει!

Η έρευνα αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συνεχιζόμενης μελέτης σχετικά με τις σχέσεις των Βρετανών, από τη Voucher Codes Pro. Τα αποτελέσματα της έρευνας είναι ότι οι γυναίκες θέλουν πιο πολύ σεξ από τους συντρόφους τους. Στη μελέτη αυτή συμμετείχαν 2.383 Βρετανοί άνω των 18 ετών, που έχουν υπάρξει σε μακροχρόνια σχέση.

Το 21% των ζευγαριών δήλωσε πως συχνά καυγαδίζει γιατί δεν κάνει αρκετό σεξ. Την ίδια ώρα, το 59% των γυναικών που ρωτήθηκαν δήλωσαν πως θα ήθελαν να κάνουν πιο συχνά σεξ από ότι κάνουν σήμερα. Η ίδια απάντηση δίνεται από το 41% των ανδρών.

Οι ερευνητές θέλοντας να διερευνήσουν βαθύτερα το ζήτημα κάλεσαν τα ζευγάρια να απαντήσουν στο γιατί η σεξουαλική τους ζωή έχει πρόβλημα. Και οι απαντήσεις θα σε εκπλήξουν!

Το 37% απάντησε πως δεν κάνουν συχνά σεξ, το 34% ισχυρίστηκε πως δεν υπάρχει περιπέτεια στην κρεβατοκάμαρα. Άλλοι δήλωσαν πως θεωρούν το σύντροφό τους τεμπέλη και άλλοι πως έχουν διαφορετικές προτιμήσεις.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων