Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου, 2021

Έργα εκσυγχρονισμού για το οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Έργα που αφορούν τους Δήμους Ιστιαίας-Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας και είναι προϋπολογισμού 1,5 εκατ. ευρώ ξεκινούν με στόχο τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση του οδικού δικτύου. Πρόκειται για σημαντικές παρεμβάσεις τόσο για την συντήρηση όσο και για την επισκευή βλαβών και φθορών που έχει υποστεί σε συγκεκριμένα σημεία το οδικό δίκτυο της Βόρειας Εύβοιας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι εργασίες που θα γίνουν, αφορούν στην άρση καταπτώσεων, τον καθαρισμό τάφρων, την εξυγίανση και αποκατάσταση βλαβών οδοστρωμάτων, την αποκατάσταση βλαβών υφιστάμενων τεχνικών έργων, εργασίες ανακατασκευής οδοστρωσίας, επούλωση λάκκων, τοποθέτηση τμημάτων ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας, καθώς και τοποθέτηση κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης, στα τμήματα του Εθνικού & Επαρχιακού οδικού δικτύου των δύο Δήμων: Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας και Ιστιαίας – Αιδηψού του νομού Εύβοιας όπου έχουν καταγραφεί οι αντίστοιχες βλάβες.

Συγκεκριμένα:

α) Συντήρηση της εθνικής οδού υπ’ αρ. 77 στο τμήμα Στροφυλιά έως Ιστιαία – Αιδηψό, και ειδικότερα:

β) Επισκευή βλαβών του οδοστρώματος, σε επιμέρους τμήματα μήκους από 30μ. έως 300μ., της επαρχιακής οδού υπ’ αρ. 22, είτε με πλήρη ανακατασκευή της οδοστρωσίας, είτε μόνο με ασφαλτόστρωση.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων