Τετάρτη, 4 Αυγούστου, 2021

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Θεσσαλονίκη

Συνεχίζονται για πέμπτη ημέρα σήμερα οι εργασίες ασφαλτόστρωσης επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Όλγας, από το δήμο Θεσσαλονίκης.

Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στη Θεσσαλονίκη

Για την ομαλή διεξαγωγή των έργων, αλλά και τη διευκόλυνση των οδηγών, ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέχρι και την Κυριακή από τις ώρες 07:30 έως τις 18:00.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην λεωφορειολωρίδα και στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λεωφόρου Β.Όλγας, από τη συμβολή της με την οδό Ιατρού Ζάννα έως τη συμβολή της με την οδό Καλλιδοπούλου.

Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη συμβολή της Λεωφόρου Β.Όλγας με τις οδούς Ανδρεοπούλου, Κοσμά Αιτωλού, Ορέστου, 28ης Οκτωβίου, Μιαούλη και Αλ.Φλέμιγκ.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στις προαναφερόμενες κάθετες οδούς θα διεξάγεται μέσω των οδών Ανδρούτσου, Χαλκιδικής και Ερμόνδου Ροστάν (παράλληλες της Λεωφόρου Β.Όλγας),στις οποίες θα τοποθετηθούν σημαιοφόροι για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας(είσοδος- έξοδος παρόδιων ιδιοκτησιών).

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων