Κυριακή, 26 Ιουνίου, 2022

Έρχεται νησί για παράνομα ζευγάρια! – Εγγυάται μυστικότητα και μακριά τα αδιάκριτα βλέμματα

Είστε παντρεμένοι, ή έχετε σχέση και θέλετε να περάσετε όμορφα με τον παράνομο δεσμό σας, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Αν έχετε αποφασίσει να κάνετε αυτό το… ατόπημα στη σχέση σας, τότε σας έχουμε την ιδανική λύση.

Το IllicitEncounters.com, ένας ιστότοπος πονηρών γνωριμιών για παντρεμένους, επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι πρόκειται να αγοράσει ένα νησί, το οποίο σκοπεύει να μετατρέψει σε ένα τέτοιο καταφύγιο για παράνομα ζευγαράκια.

Προς το παρόν, οι μόνες πληροφορίες για το πρωτότυπο αυτό μέρος είναι ότι πρόκειται να ονομαστεί «Illicit Island» (Νησί του Παράνομου Έρωτα) και ότι βρίσκεται ανοιχτά της νότιας ακτής της Αγγλίας.

Τι υπηρεσίες θα προσφέρει

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Sun, στο νησί θα κατασκευαστούν «ερωτικές φωλιές» που θα διαθέτουν όλες τις ανέσεις, με ιδιαίτερη έμφαση φυσικά στην κρεβάτοκάμαρα.

Οι επισκέπτες θα φτάνουν στο νησί με ελικόπτερο, ένα προληπτικό μέτρο που διασφαλίζει την μυστικότητα του ταξιδιού τους, αφού έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχαστούν ενοχοποιητικά στοιχεία (όπως αεροπορικά εισιτήρια) σε κάποια τσέπη, όπου μπορεί να τα βρει ο/η σύζυγος.

Σύμφωνα δε με την ανακοίνωση του ιστότοπου, πριν από τη μεταφορά τους στο νησί τα παράνομα ζευγάρια θα υπογράφουν συμφωνητικό τήρησης εχεμύθειας σχετικά με την ακριβή τοποθεσία του νησιού, ώστε να αποφευχθούν οι αιφνιδιαστικές επισκέψεις από απατημένους συζύγους, ενώ συζητείται ακόμα και το ενδεχόμενο να τους κλείνουν τα μάτια κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ώστε να μην μπορούν να αποκαλύψουν καμία χρήσιμη πληροφορία αν τελικά… συλληφθούν.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων