Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022

Έρχεται στους κινηματογράφους το επικό τέλος του “Hobbit” (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αναμονή τελείωσε. Το επικό τέλος της τριλογίας του «Χόμπιτ» έρχεται στους κινηματογράφους στις 18 Δεκεμβρίου! Μετά τις δύο πρώτες ταινίες από τα αριστουργήματα του Τόλκιν, το κλείσιμο της τριλογίας ήταν κάτι που περίμενε όλος ο κόσμος και την Πέμπτη αναμένεται η πρεμιέρα της ταινίας και στην Ελλάδα. Ο τίτλος της θα είναι “Η μάχη των πέντε στρατών” και η εξέλιξη αναμένεται να καθηλώσει τους λάτρεις του είδους, αφού όπως όλα δείχνουν (και όπως υποστηρίζουν όσοι έχουν διαβάσει το βιβλίο) θα μείνουμε με… το στόμα ανοιχτό.

Θυμίζουμε ότι η τριλογία του Χόμπιτ, είναι η συνέχεια του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», αλλά… χρονικά μας μεταφέρει στις πρώτες μάχες στη «Μέσης Γης», οπότε προηγήθηκε των επικών μαχών στο “Lord of the Rings”. Η προηγούμενη τριλογία στην εποχή του είχε και τεράστια εισπρακτική επιτυχία ενώ παράλληλα γνώρισε την κριτική αποδοχή και την παγκόσμια πεποίθηση πως ο Peter Jackson και η πολυπληθής ομάδα του σεβάστηκε το έργο του J. R. R. Tolkien. Όπως είχε κάνει άλλωστε και στο κλείσιμο της τριλογίας του «Lord of the rings» που είχε βραβευτεί με 11 Όσκαρ μεταξύ των οποίων με αυτά της καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας.

Πάντως οι φανατικοί του είδους, δεν θα πρέπει να απογοητευτούν με το τέλος της τριλογίας, αφού σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις του Ίαν ΜακΚέλεν (Γκάνταλφ) θα υπάρξει και νέα σειρά ταινιών από άλλη… σκοπιά των γεγονότων στην «Μέση Γη».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων