Πέμπτη, 5 Αυγούστου, 2021

Έσπασε το πόδι του πέφτοντας από την σκηνή και συνέχισε τη συναυλία με γύψο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τον τραγουδιστή των Foo Fighters. Ούτε καν το κάταγμα που έπαθε κατά τη διάρκεια συναυλίας, αφού επέστρεψε στη σκηνή, παρότι είχε γύψο στο πόδι!

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια συναυλίας του συγκροτήματος στο Γκέτεμποργκ. Μπροστά στους χιλιάδες θεατές, κάποια στιγμή ο Ντέιβ Γκρολ- τραγουδιστής των Foo Fighters και πρώην ντράμερ των Nirvana- έπεσε από τη σκηνή εξαιτίας του ενθουσιασμού του. Ακόμη και στο έδαφος, συνέχισε να κρατά το μικρόφωνο. «Νομίζω ότι μόλις έσπασα το πόδι μου. Θα πάω στο νοσοκομείο. Θα πάω να φτιάξω το πόδι μου και θα επιστρέψω», είπε στον κόσμο, όπως και έκανε.

Ο Γκρολ μεταφέρθηκε στα παρασκήνια για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ το συγκρότημα συνέχιζε να παίζει με τον ντράμερ Τέιλορ Χόκινς να αναλαμβάνει προσωρινά τον ρόλο του τραγουδιστή. Λίγη ώρα αργότερα, ο Γκρολ επέστρεψε στη σκηνή, παρότι είχε γύψο στο πόδι. «Μπορεί να μην μπορώ να περπατήσω ή να τρέξω, αλλά ακόμη μπορώ να παίζω κιθάρα και να ουρλιάζω!», είπε στον κόσμο και ολοκλήρωσε τη συναυλία καθισμένος σε καρέκλα.

Μάλιστα, στο λογαριασμό του συγκροτήματος στο Twitter αναρτήθηκε και η ακτινογραφία του Γκρολ.

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων