Πέμπτη, 5 Αυγούστου, 2021

Εθίστηκε στο πορνό και του φταίει η Apple

Ένας 36χρονος δικηγόρος αποφάσισε να μηνύσει την Apple με τη κατηγορία ότι κατέστρεψε το γάμο του!

Ο λόγος είναι περίεργος και αστείος συνάμα καθώς, ο εν λόγω δικηγόρος, αντί να γράψε Facebook στο browser της Apple το Safari, έγραψε F***book με αποτέλεσμα, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται, να έρθει αντιμέτωπος με ένα μεγάλο εύρος ιστοσελίδων πορνογραφικού περιεχομένου και να εθιστεί στο πορνό.

Ο Chris Sevier, ο οποίος, μέσω μιας 36σελιδης αγωγής προς το ανώτατο δικαστήριο του Τενεσί, υποστηρίζει ότι εθίστηκε στο πορνό, επειδή ο διάσημος web browser της εταιρείας δεν έχει εγκαταστήσει κάποιο φίλτρο για την αποφυγή ιστοσελίδων με πορνό.

“Ο ενάγων είναι θύμα των προϊόντων της Apple. Πωλήθηκε σε αυτόν προϊόν της εταιρίας χωρίς καμία προειδοποίηση των ζημιών που προκαλεί η πορνογραφία” αναφέρει μεταξύ άλλων η αγωγή, που κατέθεσε.

“Κατά τη χρήση του Safari, ο ενάγων έκανε ένα ορθογραφικό λάθος και αντί για ” facebook.com “‘ έγραψε f *** book.com. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δει μια σειρά από ιστοσελίδες οι οποίες περιείχαν πορνογραφικές εικόνες”.

Ο 36χρονος δικηγόρος ο οποίος υπηρέτησε στο παρελθόν στις ειδικές δυνάμεις τονίζει ότι αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αποτυχία του γάμου του καθώς ο εθισμός του με την πορνογραφία τον ανάγκασε να βλέπει ερωτικές ταινίες με γυναίκες πιο ελκυστικές από τη σύζυγό του.

Τώρα, εδώ που τα λέμε Chris, μεταξύ κατεργαρέων… λίγη ειλικρίνεια!!

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων