Σάββατο, 21 Μαΐου, 2022

Εθνικά αναγκαία η αυτοκάθαρση στη Νέα Δημοκρατία

Γράφει ο Βλάσης Μανθογιάννης

Τα γεγονότα:

– Video Μπαλτάκου που εμπλέκει τον Σαμαρά σε προσπάθεια επηρεασμού της Δικαιοσύνης.
– Ηχογραφημένη συνομιλία Σαμαρά στην οποία και πάλι προτρέπει σε επηρεασμό της Δικαιοσύνης.
– Απόπειρα δωροδοκίας της Σταυρούλας Ξουλίδου για να ψηφίσει ΠτΔ.
– Απόπειρα δωροδοκίας του Παύλου Χαϊκάλη επίσης για να ψηφίσει ΠτΔ.

είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Υπάρχουν, ακόμα, δεκάδες πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, δεκάδες επιστρατεύσεις απεργών, εκατοντάδες αντισυνταγματικοί νόμοι και πολλαπλές αρνήσεις εφαρμογής δικαστικών αποφάσεων για ένα αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, που έχει οδηγήσει την Δημοκρατία στα βαθύτερα σκοτάδια και έχει συνδέσει το κόμμα του με ότι πιο σάπιο και βρώμικο μπορεί να υπάρξει στην πολιτική ζωή του τόπου.

Ένας πρωθυπουργός, που εκλέχθηκε με αντιμνημονιακό λόγο εξαπατώντας τον λαό και ¨πούλησε» την λαϊκή εντολή στην Γερμανία της Μέρκελ. Ο άνθρωπος που δεν δίστασε να δημιουργήσει το αμαρτωλό τρίγωνο Κυβέρνηση – Τράπεζες – Μέσα μαζικής ενημέρωσης. Η κυβέρνηση πριμοδοτεί τις τράπεζες, οι τράπεζες χρηματοδοτούν τους Μιντιάρχες, τα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης επηρεάζουν την βούληση του λαού υπέρ της Γερμανόδουλης Κυβέρνησης. Αυτός είναι ο απόλυτος οργουελικός φασισμός. Η χώρα δεν έχει μόνο πρόβλημα χρέους, έχει πρωτίστως πρόβλημα δημοκρατίας, που ξεκινά από την κορυφή της πυραμίδας.

Οι βουλευτές και τα στελέχη της ΝΔ φέρουν ακέραια την ευθύνη για αυτή την κατάπτωση της Δημοκρατίας. Δεν υπάρχει κανένας κομματικός πατριωτισμός, που να δικαιολογεί την ανοχή τους σε αυτά τα φαινόμενα φασισμού. Πάνω και πέρα από τον όποιο κομματικό πατριωτισμό υπάρχει η Δημοκρατία και η Πατρίδα.

Οι βουλευτές και τα στελέχη της ΝΔ πρέπει τώρα, σήμερα, να δρομολογήσουν την απομάκρυνση Σαμαρά από την ηγεσία του κόμματος. Πρέπει η ΝΔ να εκδιώξει τον πρόεδρό της και να πάει με άλλο αρχηγό στις επόμενες εκλογές ώστε να έχει τον χρόνο να γιατρέψει τις εσωκομματικές της πληγές, να αποκόψει την γάγγραινα του φασισμού από το κόμμα και καθαρμένη να βοηθήσει στην Εθνική προσπάθεια αποκατάστασης της Δημοκρατίας πρωτίστως και στην συνέχεια ρύθμισης του χρέους και επανατοποθέτησης της χώρας στο Παγκόσμιο γίγνεσθαι.

Κύριοι της ΝΔ η ευθύνη σας πλέον είναι πολύ μεγάλη, εάν και τώρα δεν αντιδράσετε θα είστε συνένοχοι στην κατάλυση της Δημοκρατίας στον τόπο!

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων