Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2022

Έτσι μπορείτε να ξεφορτωθείτε όλες τις ενοχλητικές διαφημίσεις από το Facebook

Έχουμε έρθει όλοι αντιμέτωποι με αυτές τις ενοχλητικές διαφημίσεις στο Facebook, οι οποίες πετάγονται ξαφνικά μπροστά μας και συχνά ευχόμαστε να μπορούσαμε να τις ξεφορτωθούμε μια και καλή.

Λοιπόν, πλέον υπάρχει λύση, αφού μέσα από τις ρυθμίσεις του Facebook, μπορούμε να ρυθμίσουμε τι βλέπουμε και τι όχι και να πάρουμε τον έλεγχος στα χέρια μας.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πάτε στις Ρυθμίσεις (Settings), να πάτε αριστερά εκεί που λέει Διαφημίσεις (Ads) και να πατήσετε πάνω. Εκεί στην πρώτη ερώτηση «Can you see online interest-based ads from Facebook?» επιλέξτε «όχι».

Στην συνέχεια, πηγαίνετε στο τελευταίο σημείο που λέει «Manage the preferences we use to show you ads» και πατήστε edit. Εκεί θα βρείτε μία λίστα με τις διαφημίσεις τις οποίες το ίδιο το Facebook πιστεύει ότι σας ενδιαφέρουν με βάση το ιστορικό σας και τις σελίδες που επισκέπτεστε.

Εκεί μπορείτε να πατήσετε «x» σε αυτά που δεν θέλετε να βλέπετε ή να συμπληρώσετε σχετικές διαφημίσεις από πράγματα που σας ενδιαφέρουν.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων