Δευτέρα, 26 Ιουλίου, 2021

Eurobank: Βράβευση της Εθνικής των Εφήβων

Γράφει ο Γιάννης Κουτρουμπής

Η Eurobank, ως μεγάλη χορηγός όλων των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ πραγματοποίησε την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου μια τελετή απονομής βραβείου στους καλαθοσφαιριστές της Εθνικής Εφήβων προκειμένου να τους τιμήσουν για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι στο Βόλο.

Αναλυτικότερα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Γιώργος Βασιλακόπουλος, τόνισε στην ομιλία του: «Αγαπητοί φίλοι του ελληνικού μπάσκετ. Το φίλοι πηγαίνει και στους διοικούντες την Eurobank. Το 2001 το ελληνικό μπάσκετ ήταν σε μια κρίσιμη καμπή. Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο και οικονομικά, εμφανίστηκε η Eurobank και η συμβολή της είναι πολύ σημαντική. Χωρίς τη βοήθεια της Eurobank η πορεία αυτή θα ήταν αδύνατη. Φτάσαμε σε μεγάλες επιτυχίες και συνεχίζουμε. Θα ήθελα να συγχαρώ τα παιδιά και το τεχνικό επιτελείο και για την πρωτιά και η συμβολή της Eurobank καθοριστική. Προχωράμε μαζί, ο ένας αγκαλιάζει τον άλλον. Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τη Eurobank για τη συμβολή της στον αθλητικό και στο ελληνικό μπάσκετ. Χωρίς τη συμβολή της το ελληνικό μπάσκετ δεν θα είναι ψηλά. Εκφράζω τη βεβαιότητα ότι θα συναντηθούμε πολύ γρήγορα σε μια νέα γιορτή».

Ο προπονητής της Εθνικής Εφήβων, Ηλίας Παπαθεοδώρου, είπε: «Οι εθνικές ομάδες για το ελληνικό μπάσκετ είναι η βιτρίνα. Είμαστε περήφανοι που είμαστε μέλη αυτών, πόσω μάλλον όταν μάλιστα συνδυάζονται με επιτυχίες. Πίσω από τη βιτρίνα υπάρχουν πολλοί που εργάζονται και είναι οι αφανείς ήρωες. Ευχαριστούμε την Eurobank που είναι κοντά και στα εύκολα και στα δύσκολα. Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα μας στηρίχθηκε στην άμυνα. Η άμυνα στο μπάσκετ είναι λεφτά στην τράπεζα είχε πει ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που τα τελευταία χρόνια το ελληνικό μπάσκετ έχει τη δική του Τράπεζα την Eurobank!».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank, Φωκίων Καραβίας, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην εθνική εφήβων για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Είμαστε περήφανοι που το λογότυπο της Eurobank βρίσκεται στις φανέλες σας. H Eurobank βρίσκεται κοντά στο ελληνικό μπάσκετ εδώ και 15 χρόνια και μένουμε υποστηρικτές της προσπάθειας. Το μπάσκετ είναι απόδειξη ότι η Ελλάδα μπορεί. Αποτελεί προνόμιο της Eurobank να είναι υποστηρικτής του ελληνικού μπάσκετ».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank, Φωκίων Καραβίας, έδωσε βραβεία στους παίκτες της εθνικής ομάδας και το προπονητικό τιμ και ο Νικόλαος Καραμουζης, πρόεδρος του Δ.Σ. της Eurobank, παρέδωσε ένα αγαλματίδιο στον αρχηγό Βασίλη Χαραραμπόπουλοπου που σχεδιάστηκε ειδικά για την εθνική εφήβων και απεικονίζει τη Νίκη.

Εν κατακλείδι, είναι μια πολύ σωστή κίνηση να βραβεύει παρά όλες τις δυσκολίες, η οποιαδήποτε τράπεζα τους παίκτες της Εθνικής για την οποιαδήποτε επιτυχία τους προκειμένου να επιβραβεύσουν την προσπάθεια των παικτών για την κατάκτηση της διάκρισης αυτής.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων

spot_img