Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022

Δεκατέσσερα χρόνια η Eurobank στηρίζει έμπρακτα την Παιδεία

Στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής ευθύνης η Eurobank συνεχίζει το πρόγραμμα «Η Μεγάλη στιγμή για την παιδεία» για δέκατη τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να συμβάλλει θετικά προς την παιδεία και την αριστεία, βραβεύοντας τους αριστούχους σε σχολεία σε όλη την χώρα.

Γράφει ο Γιάννης Κουτρουμπής

Πιο συγκεκριμένα, το Πρόγραμμα αποτελεί έναν από τους βασικότερους πυλώνες δράσης του ολοκληρωμένου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Eurobank, ο οποίος εδώ και χρόνια εστιάζει την κοινωνική του δράση στους τομείς της Παιδείας, της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της Καινοτομίας και της Νεανικής Επιχειρηματικότητας.

«Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» ξεκίνησε το 2003 και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

HTML tutorial

Το Πρόγραμμα έχει βραβεύσει συνολικά 15.941 αριστούχους μαθητές και έχει αναδειχθεί σε ένα θεσμό με μεγάλη αναγνώριση από την εκπαιδευτική κοινότητα, τους καθηγητές, τους μαθητές και τους γονείς τους, σε όλη την Ελλάδα.

Επί 14 συνεχή χρόνια, το Πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» στέκεται δίπλα στους νέους και αποδεικνύει τη συνέπεια της Τράπεζας για σταθερές σχέσεις, τόσο με τους πελάτες και συνεργάτες της, όσο και με την κοινωνία στο σύνολό της.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος η Eurobank βραβεύει κάθε χρόνο τον αριστούχο απόφοιτο μαθητή που συγκέντρωσε τον μεγαλύτερο αριθμό μορίων πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, σε κάθε ένα από τα 1.750 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Κλείνοντας, η επιβράβευση του κάθε αριστούχου συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ. Το φετινό Πρόγραμμα ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017, με εκδήλωση στην Αθήνα και με την βράβευση 380 αριστούχων απόφοιτων από σχολεία του Νομού Αττικής. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 6.30 μμ. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων