Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023

Εύα Καϊλή: Μήνυση κατά ευρωβουλευτή που την κατήγγειλε για «έμμισθες σχέσεις με τη Μόσχα»

Μήνυση κατά του Πολωνού ευρωβουλευτή, Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι, καταθέτει η Εύα Καϊλή, για δημόσια δυσφήμιση, όπως ενημέρωσε ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση από πλευρά του δικηγόρου, ο ευρωβουλευτής δήλωσε πως η κα Καϊλή «παρακολουθείτο από μυστικές υπηρεσίες δύο κρατών – μελών της ΕΕ για έμμισθες σχέσεις με τη Μόσχα».

Έκανε λόγο για «ψευδή, συκοφαντικά και πλήττουν βάναυσα την προσωπικότητά» της και λόγω αυτού θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Ειδικότερα, η ανακοίνωσή του είχε ως εξής:

«Μετά το εκκωφαντικό φιάσκο με τα πλαστά στοιχεία, που δήθεν εμφάνιζαν τραπεζικά εμβάσματα του Κατάρ σε προσωπικούς λογαριασμούς της Εύας Καϊλή στον Παναμά, νέα “βόμβα” ψεύδους “συνταράσσει” το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο!

Ο Πολωνός ευρωβουλευτής Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι δημόσια δυσφημεί την κυρία Εύα Καϊλή ότι “παρακολουθείτο από μυστικές υπηρεσίες δύο κρατών – μελών της ΕΕ για έμμισθες σχέσεις με τη Μόσχα”. Τα ανωτέρω είναι ψευδή, συκοφαντικά και πλήττουν βάναυσα την προσωπικότητα της κυρίας Εύας Καϊλή. Η κυρία Εύα Καϊλή θα προσφύγει ενώπιον της Δικαιοσύνης κατά του ανωτέρω».

ΠΗΓΗ: lifo.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων