Πέμπτη, 7 Ιουλίου, 2022

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Διαβάστε τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά σας.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, θα νιώσετε έτοιμοι να κατακτήσετε και να εντυπωσιάσετε. Σε θέματα αισθηματικής φύσης εσείς οι κάπως απογοητευμένοι βάζετε μπρος για καινούργια, αυτή τη φορά θα αποφύγετε να εστιάσετε στο παρελθόν. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, θα είστε ομιλητικοί και συζητήσιμοι. Σε καινούργιες παρέες θα βρεθείτε, τα πρόσωπα που θα γνωρίσετε θα διευρύνουν τον κύκλο σας, αποκτάτε νέες κοινωνικές συναναστροφές. Στον αισθηματικό σας τομέα, εσείς οι ερωτευμένοι ίσως να προχωρήσετε σε αυθόρμητες προτάσεις και υποσχέσεις. Η εβδομάδα σκεπτόμενη θα κάνει τη στάση σας τα βήματα σας θα είναι σταθερά. Δεν θα είστε αδρανείς σε θέματα οικονομικής εξέλιξης, οι κινήσεις σας θα φροντίσετε να είναι μεθοδικές. Η ανάγκη σας για συνεννόηση θα σας βοηθήσει να γίνουν αναλυτικές συζητήσεις, θα βρεθούν λύσεις.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, ίσως να πάρετε την απόφαση να προβείτε σε επενδυτικές αγορές και απόκτηση συγκεκριμένων υλικών αγαθών. Συμφωνίες θα γίνουν σχετικά με οικονομικά ζητήματα, θα προσπαθήσετε να αποφύγετε τα ριψοκίνδυνα άλματα, οι ενέργειες σας θα στοχεύουν στη σταθερή μελλοντική εξέλιξη. Στον αισθηματικό και κοινωνικό σας τομέα η στάση σας θα είναι ζωηρή και εκδηλωτική, ενδιαφέρον θα δείξετε σε κοινωνικές επαφές και γνωριμίες. Θα δώσετε μεγάλη σημασία στα επικοινωνιακά ανοίγματα, θα καταφέρετε να τα αξιοποιήσετε επιτυχώς. Η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να παραδειγματιστείτε από τα παρελθοντικά λάθη, τώρα θα συνειδητοποιήσετε, θα καταλάβετε και θα προστατευτείτε. Σκεπτόμενη θα είναι η στάση σας, θα απουσιάζουν οι επιπολαιότητες, εσείς οι προβληματισμένοι θα βρείτε τις απαιτούμενες λύσεις σε θέματα που σας δημιουργούν άγχος ή εντάσεις.

Δίδυμος

Φίλοι μου Δίδυμοι, προσοχή σε εξάρσεις, ψευδαισθήσεις και ψεύτικες υποσχέσεις, καλό θα είναι να αποφύγετε συμφωνίες, τρενάρετε ζητήματα που θα απαιτούν δεσμεύσεις. Η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε, να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία και να χαλαρώσετε. Θα έχει θετική επίδραση στις κοινωνικές σας διαθέσεις καθώς και στον τρόπο επικοινωνίας σας. Ορθολογισμός θα σας χαρακτηρίζει, με διπλωματία θα χειριστείτε τις δύσκολες υποθέσεις. Δεχτική και σκεπτόμενη θα είναι η στάση σας, επιθυμία σας θα είναι να κατοχυρώσετε, ωριμότητα θα έχουν οι βλέψεις σας. Ενδιαφέρον θα δείξετε στις οικονομικές σας υποθέσεις, δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε με αγορές επενδυτικής σημασίας. Οι συζητήσεις σας θα επικεντρωθούν σε θέματα και καταστάσεις που μπορούν να σας προσφέρουν σταθερότητα και διάρκεια.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις εσωτερικές σας αντιθέσεις, ίσως να νιώσετε αναποφάσιστοι, μη δώσετε τροφή σε αυταπάτες και ανυπόστατες εικασίες. Σκεπτόμενη θα είναι η στάση σας, θα αναθεωρήσετε και θα επανεξετάσετε. Θα έχετε δυναμισμό και αντικειμενική σκέψη, ορθολογισμός θα σας διακρίνει, είναι η χρονική στιγμή που θα μπορέσετε να διορθώσετε και να συμβιβάσετε τις καταστάσεις. Κοινωνικοποιήστε, το ενδιαφέρον σας επικεντρώνετε στο κοινωνικό σύνολο, θα βοηθήσετε και θα προσφέρετε. Στον αισθηματικό σας τομέα, με ηρεμία και ισορροπία θα κυλήσει η σχέση σας, οι τσακωμένοι θα τα ξαναβρείτε με το ταίρι σας. Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε ισορροπία, βγαίνετε από κυκλοθυμίες και αντιθέσεις, αυτό που θα κυριαρχεί θα είναι η αισιοδοξία.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, ανανεώνονται οι επαγγελματικοί σας στόχοι, έκταση θα δώσετε στις βλέψεις σας, οι επιλογές σας θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις ηγετικές σας διαθέσεις ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους πεισματικές αντιδράσεις, καλό θα είναι να κρατήσετε στάση συνεργάσιμη. Στον αισθηματικό σας τομέα χαλαρή θα είναι η διάθεση σας, θα καταφέρετε να δημιουργήσετε ανανεωτικές συνθήκες μέσα στη σχέση σας. Σύνεση θα δείξετε στη διαχείριση των οικονομικών σας, οι επιπόλαιες κινήσεις θα αποφευχθούν, επιθυμία και ανάγκη σας θα είναι να εξασφαλίσετε, οι επιλογές σας θα είναι επενδυτικές και όχι ασκόπως καταναλωτικές. Ο ορθολογισμός σας θα σας κάνει προνοητικούς, λύσεις βρίσκετε σε ζητήματα που σας προβληματίζουν αισθηματικά ή επαγγελματικά, τακτοποιείτε υποθέσεις που σας δημιουργούν άγχος και αβεβαιότητα.

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι, ιδιαίτερη προσοχή θα δείξετε στην εξωτερική σας εμφάνιση και γενικότερα στην κοινωνική σας εικόνα. Θα βρείτε τρόπο να κλέψετε τα βλέμματα και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Κλείνετε υποθέσεις που τις είχατε αφήσει στη μέση, διεκπεραιώνετε συμφωνίες που είχαν αρχίσει την προηγούμενη περίοδο, στα αισθηματικά σας θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Αισιόδοξα ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα που υπήρξαν μπερδέματα, σας δίνω τη συμβουλή να εκφραστείτε και να εκδηλωθείτε, θα είναι λάθος αν κρατήσετε απόμακρη στάση. Εσείς οι τσακωμένοι ή χωρισμένοι θα έχετε την ευκαιρία να επανασυνδεθείτε με το πρώην ταίρι σας αρκεί να μην κλειδώσετε ή κρύψετε τα συναισθήματα σας. Η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να απεμπλακείτε από καταστάσεις που σας προκαλούν εκνευρισμό, ανασφάλεια και ψυχολογική φθορά.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στη συναισθηματική σας αντίληψη, δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους αυταπάτες. Στον οικονομικό σας τομέα κάποιοι από εσάς θα περάσετε σε επαναπροσδιορισμούς, θα ξανασκεφτείτε τα ενδεχόμενα και τις προοπτικές. Στον αισθηματικό σας τομέα εσείς που διατηρείτε σταθερή σχέση ίσως να πάρετε την απόφαση να περάσετε σε ουσιαστικές ενέργειες και προτάσεις σχετικά με το μέλλον του δεσμού σας. Εσείς οι απογοητευμένοι είναι πολύ πιθανό να βάλετε στόχο να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες της ζωής σας, δυναμική θα είναι η διάθεση σας. Οι σκέψεις σας θα είναι ανέμελες θα αποφύγετε την πώρωση και την εμμονή, χαλαρότητα θα σας διακρίνει. Διπλωματική θα γίνει η στάση σας, θα βρείτε τρόπο να λύσετε τα επίμαχα θέματα.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, προσοχή να μην σας προδώσει η διαίσθηση σας, καλό θα είναι να σκεφτείτε με αντικειμενική αντίληψη. Σε επαγγελματικά θέματα πάρτε πληροφορίες για τον χαρακτήρα και την ακεραιότητα των ατόμων που θα θέλουν να συνεργαστούν μαζί σας. Υπευθυνότητα και επαγγελματισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα είστε σε θέση να κινηθείτε ώριμα και μεθοδικά. Στον αισθηματικό σας τομέα, αν μέσα στη σχέση σας υπάρχουν εντάσεις θα καταφέρετε να ηρεμήσετε τα πνεύματα, θα βγει στην επιφάνεια η χαλαρή και ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας. Θα υπάρξει άνοιγμα για συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα που σας κουράζουν ή αγχώνουν. Εσείς οι πιεσμένοι, ίσως και απογοητευμένοι εισχωρήστε στο βάθος των καταστάσεων που σας προκαλούν αρνητικές σκέψεις, προσπαθήστε να λύσετε τους συναισθηματικούς σας κόμπους.

Τοξότης

Αγαπητοί μου Τοξότες, θα πρέπει να προσέξετε τη στάση σας σε καταστάσεις πίεσης, από πλευράς σας αποφύγετε τα πείσματα και τον κάθετο τρόπο σκέψης. Προσοχή στις υποσχέσεις που θα σας δώσουν, ελλοχεύει κίνδυνος να εμπιστευτείτε το λάθος άτομο. Σε οικονομικά θέματα που απαιτούν διεκδίκηση βγαίνετε από την παθητικότητα, θα σκεφτείτε με ποιον τρόπο θα βελτιώσετε τις συνθήκες και τις προοπτικές. Ρεαλιστικές θα είναι οι επιθυμίες σας, προσγειωμένη θα είναι η σκέψη σας. Η εβδομάδα θα σας φέρει ενθουσιασμό, ανοιχτόκαρδη και αεράτη θα είναι η στάση σας. Απελευθερωμένη θα είναι η έκφραση σας, η διάθεση σας θα είναι κοινωνική, με καινούργια πρόσωπα θα συνομιλήσετε. Στον αισθηματικό σας τομέα, ζωηρή θα είναι η συμπεριφορά σας, εσείς που είστε χωρίς σχέση θετικοί θα είστε σε ενδεχόμενα νέων γνωριμιών.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, δραστηριοποιήστε, αναλαμβάνετε και διεκπεραιώνετε, ωστόσο προσοχή στο άγχος, δεν είναι ανάγκη να υπερφορτώσετε το πρόγραμμα σας. Η εβδομάδα εσάς τους φορτισμένους θα σας βοηθήσει να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, προτάσεις για φιλικές παρέες και διαφόρων ειδών κοινωνικές συναναστροφές θα σας ανανεώσουν. Στον αισθηματικό σας τομέα, εσείς οι χωρισμένοι είναι πολύ πιθανόν να προχωρήσετε σε πράξεις επανασύνδεσης, συγκαταβατικές θα είναι οι σκέψεις και οι ενέργειες σας. Εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της δέσμευσης, ωστόσο αποφύγετε τάσεις ανυπομονησίας. Ώριμες και συνειδητές ενέργειες από πλευράς σας θα δώσουν ώθηση σε στάσιμες καταστάσεις επαγγελματικές και αισθηματικές. Εσείς που είστε πολύ καιρό χωρίς σχέση θα έχετε την ευκαιρία να δώσετε νέα πνοή στην προσωπική σας ζωή, κινηθείτε με ειλικρίνεια και ξεκαθαρισμένες επιθυμίες.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, στηριχτείτε στη λογική και όχι τόσο στη διαίσθηση, φανείτε προσεκτικοί στις προτάσεις που θα λάβετε, δεν θα πρέπει να παρασυρθείτε από ενθουσιασμούς, ίσως να ακούσετε λόγια που στην πραγματικότητα δεν ισχύουν. Η εβδομάδα φέρνει γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να κατασταλάξετε. Η πρακτική σας σκέψη θα δώσει λύση σε ένα συγκεκριμένο σας ζήτημα, το αποτέλεσμα θα ανεβάσει την ψυχολογία σας, απαλλάσσεστε από απαισιόδοξες σκέψεις, οι ενέργειες σας θα έχουν ορθολογισμό και σύνεση. Θα μπείτε σε σκέψεις τόσο σε θέματα αισθήματα όσο και σε οικονομικά, οι τελικές σας κινήσεις θα είναι ώριμες και συνειδητές, θα στοχεύουν στη σταθερότητα και στην ασφάλεια. Στον αισθηματικό σας τομέα, θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σας, αν είστε μόνοι θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ανοίξετε καινούργια δίοδο στην προσωπική σας ζωή.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η διαίσθηση σας ενδεχομένως να μην είναι εμπιστεύσιμη. Προσοχή σε ψευδαισθήσεις και εξαπατήσεις, αν πάρετε ανατρεπτικές ή ριψοκίνδυνες αποφάσεις ίσως αργότερα να μετανιώσετε για τις επιλογές σας. Πολύ πιθανόν να υπάρξει άγχος και εσωτερική πίεση, προσπαθήστε να αποτρέψετε τον εαυτό σας να πάρει παρορμητικές αποφάσεις κυρίως σε θέματα που ξέρετε πως έχουν αντίχτυπο στο μέλλον σας. Η εβδομάδα θερμή, συγκαταβατική, και ήρεμη θα κάνει τη στάση σας, στον αισθηματικό σας τομέα ισορροπία θα υπάρξει στη σχέση σας. Δεν αποκλείεται να πάρετε ριζικές αποφάσεις σχετικά με θέματα που αφορούν το μέλλον και τη σταθερότητα του δεσμού σας. Η εβδομάδα θα τονώσει την ανάγκη σας για δημιουργική εξέλιξη, θετικοί θα είστε στο να γίνουν αναλυτικές και επεξηγηματικές συζητήσεις.

ΠΗΓΗ:www.zwdia24.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων