Τετάρτη, 4 Αυγούστου, 2021

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από 11 έως 17 Ιουνίου

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

ΚΡΙΟΣ

Η αποφασιστικότητά σας, αυτή την εβδομάδα, θα είναι έντονη και προμηνύονται κερδοφόρες ενέργειες και μεγάλες εξελίξεις στον επαγγελματικό σας τομέα. Θα πρέπει να επιστήσετε την προσοχή σας στον τρόπο διαχείρισης αποφάσεων που θέλετε να πάρετε. Η οξύτητα της σκέψης σας και η αντιληπτικότητα σας, θα σταθούν ως εφαλτήρια για να οργανώσετε καλύτερα, συνεργασίες που υπάρχουν στο προσκήνιο. Οι σχέσεις σας με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα κινηθούν αρμονικά και θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα, που σας ανησυχούσαν αυτό το διάστημα. Σε θέματα, που αφορούν την εκπαίδευσή σας, μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα να σας παρουσιάστηκαν κάποιες δυσκολίες, τώρα όμως ήρθε η στιγμή να προχωρήσετε και να αποδείξετε τι αξίζετε. Η εβδομάδα αυτή, θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις σχέσεις με τα παιδιά σας και να αγγίξετε σημαντικά ζητήματα. Μακρινά ταξίδια που παρουσίασαν δυσκολία στην οργάνωσή τους, τώρα ευνοούνται.

ΤΑΥΡΟΣ

Η θελκτικότητα σας και το έξυπνο χιούμορ σας, θα προσελκύσουν αγαπημένα σας πρόσωπα και θα δώσουν τις καλύτερες εντυπώσεις. Αυτή την εβδομάδα, θα ταξινομήσετε στοιχεία για νομικές εκκρεμότητες, που υπήρχαν στο παρελθόν. Κληρονομικά θέματα που σας ταλαιπώρησαν όλο αυτό το διάστημα, έρχονται στο προσκήνιο και στοιχειοθετούνται. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις μπαίνουν σε έναν ρυθμό και θα σας αφήσουν να πάρετε μία ανάσα, ανακτώντας δυνάμεις για το μέλλον. Προσπαθήστε να συμφιλιωθείτε με καταστάσεις και φιλικά πρόσωπα και παρακάμψετε τυχόν διαφωνίες μαζί τους. Η επιμονή σας, να κατακτήσετε τους στόχους σας και να ανεβάσετε τον πήχη στα οικονομικά σας, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε δυσκολίες. Φτάνει να δώσετε όλη σας την ενέργεια, στην οργάνωση με επιμονή και υπομονή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι σχέσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα, πέρασαν μία δοκιμασία το προηγούμενο διάστημα. Αυτή την εβδομάδα όμως, θα υπάρξει το περιθώριο να βρεθεί η χρυσή τομή, που θα δώσει την εξέλιξη που περιμένετε. Η κατανόηση που μπορείτε να έχετε μέσα σε αυτή την εβδομάδα σε συζητήσεις, θα είναι ο προάγγελος για μία νέα αρχή. Η επικοινωνία σας με άτομα που σας περιστοιχίζουν, θα βρίσκεται σε θετικό επίπεδο και θα βελτιώσει την διάθεσή σας. Θα χρειαστεί όμως, να επιστήσετε περισσότερο την προσοχή σας στα οικονομικά σας και να αποφύγετε περιττά έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που έχετε επωμιστεί, σας έχουν κουράσει ψυχολογικά, επηρεάζοντας τη διάθεσή σας. Η ψυχολογία σας, θα αλλάξει αυτή την εβδομάδα προς το καλύτερο, βλέποντας τα πράγματα από μία άλλη οπτική γωνία. Οι ευκαιρίες επομένως που θα περάσουν μπροστά σας, θα είστε σε θέση να τις εκμεταλλευτείτε και τα επαγγελματικά σας θα έχουν την εξέλιξη που επιθυμείτε. Κάποιες εναλλαγές της διάθεσή σας, εμφανίζονται λόγω των ανήσυχων σκέψεων, για θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας. Θα βρεθείτε μπροστά σε αποφάσεις, που θα πρέπει να λειτουργήσετε αντικειμενικά για να υπάρξει ισορροπία. Θυμηθείτε ότι η αλληλοκατανόηση και ο αλληλοσεβασμός θα είναι τα μέσα που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο. Βρείτε χρόνο για τα ενδιαφέροντά σας και για τις προσωπικές σας ανησυχίες, θα σας βοηθήσει να ενδυναμώσετε τις αδυναμίες σας.

ΛΕΩΝ

Αυτή την εβδομάδα, η αυτοπεποίθησή σας θα καθορίσει τις εξελίξεις και ο δυναμικός σας χαρακτήρας θα σας οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα. Η επαγγελματική σας δραστηριότητα, θα απαιτήσει περισσότερο την προσοχή και την συγκέντρωσή σας, για να προχωρήστε τα σχέδιά σας. Η διάθεση σας, να δημιουργήσετε και να είστε πιο ενεργητικοί, σας δίνουν το ερέθισμα να κατακτήσετε τους στόχους σας. Θα υπάρξουν στιγμές που θα θελήσετε να απομονωθείτε και να κάνετε έναν απολογισμό, των επιθυμιών σας, δίνοντάς σας την ώθηση να προχωρήστε με σταθερά βήματα. Η βελτίωση των σχέσεων με τα μέλη της οικογένειά σας, θα βοηθήσει τον συναισθηματικό σας παράγοντα, καλύπτοντάς τον, όπου μέχρι τώρα υπήρχε απόσταση, λόγω εντάσεων. Η εχθρική στάση κάποιων ατόμων που σας περιστοιχίζουν, έχει την ικανότητα να σας ανατρέψει τα σχέδια. Να είστε προσεκτικοί, παρατηρήστε όσα συμβαίνουν γύρω σας και πράξτε ανάλογα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικογενειακά θέματα που σας απασχολούσαν όλο αυτό το διάστημα, έρχονται και εξομαλύνονται και οι σχέσεις με τα μέλη της βελτιώνονται, λόγω της διάθεσης σας, για εποικοδομητικές συζητήσεις. Η διάθεση για απομόνωση από τις καθημερινές δραστηριότητες και η ένταξη νέων, σας οδηγούν σε πιο ενδιαφέροντα πράγματα. Η διαίσθησή σας θα στοχεύσει άτομα του περιβάλλοντός σας, που έχουν αρνητικές επιρροές στην ζωή σας. Ακολουθήστε την και το αποτέλεσμα θα είναι αλάνθαστο. Η επιφυλακτικότητα αυτή, θα σας κρατήσει σε απόσταση από το φιλικό σας περιβάλλον και θα σας αναγκάσει να κάνετε έναν επαναπροσδιορισμό των σχέσεών σας. Τα οικονομικά σας, θα χρειαστούν ενίσχυση, σκεφτείτε πιο ουσιαστικά τις κινήσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, παρουσιάζετε μία εξαιρετική δραστηριότητα σε ότι αφορά μακρινά ταξίδια και εκπαιδευτικά θέματα, στα οποία θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Η πολιτική που θα χρησιμοποιήσετε για την επικοινωνία με τους άλλους, θα σας ξεκαθαρίσει τα συναισθήματα που υπάρχουν και θα αντιληφθείτε τι σας προσφέρουν και σε τι μπορούν να σας στηρίξουν οι γύρω σας. Η επικοινωνιακή σας τάση και η διάθεση για συζήτηση, θα μπορέσουν να διευθετήσουν τις αντιξοότητες που θα εμφανιστούν στα επαγγελματικά σας. Οι στόχοι σας πρόκειται να ανασυγκροτηθούν, αφαιρώντας επουσιώδη στοιχεία και ενδυναμώνοντας τα ουσιώδη. Έτσι, η πορεία σας θα ανοίξει διάπλατα τους δρόμους για την επιτυχία. Οι σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα, θα εξομαλυνθούν, εφόσον υπάρχει η διάθεση και από τα δύο μέρη ειλικρινούς συζήτησης. Οι δυσκολίες, που θα εμφανιστούν σε οικογενειακά θέματα, θα σας δώσουν τον χρόνο να βάλετε σε τάξη την ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παρατηρώντας πιο εύστοχα τα πράγματα, διαμορφώνετε μία εικόνα, με περισσότερες απαιτήσεις από τον εαυτό σας. Εξάλλου, είστε ένα ζώδιο που η διορατικότητά σας, δεν σας αφήνει να εγκαταλείψετε τους στόχους σας. Θα υπάρξει μία δυσκολία στους τομείς της εκπαίδευσης και των νομικών υποθέσεων, αλλά η επιμονή σας και η ανακάλυψη άλλων τρόπων δράσης θα φέρει εξέλιξή σε αυτούς τους τομείς. Στις σχέσεις με συγγενικά και φιλικά πρόσωπα, αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε την στάση σας. Ταξίδια που έχετε προγραμματίσει, ίσως αναβληθούν, λόγω οικονομικών δυσχερειών ή έκτακτων γεγονότων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αισιοδοξία και η ευχάριστη διάθεση, είναι τα κίνητρα να γνωρίσετε νέα άτομα και να αυξηθεί ο ενθουσιασμός σας για νέα πράγματα. Η αγάπη σας για μάθηση και διεύρυνση των πνευματικών οριζόντων, θα ανοίξει τα φτερά σας για νέους δρόμους, πιο ποιοτικούς και πιο πνευματικούς. Αυτή την εβδομάδα, ευνοούνται μακρινά ταξίδια, δίνοντάς σας την ευκαιρία να εξερευνήσετε νέους τόπους και να ανανεωθείτε. Προσέξτε όμως, κληρονομικά θέματα που σας αφορούν ή οικονομικές εκκρεμότητες, κάποιες δυσκολίες θα εμφανιστούν και μπορεί να σας χαλάσουν την διάθεση. Στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες και κυρίως τις οικονομικές, επιστήστε την προσοχή σας, χωρίς να παραμελείτε καταστάσεις και γεγονότα που σας οπισθοδρομούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας και αποφύγετε τα πρέπει που θέτετε στην ζωή σας, έξαλλου έχετε μεγάλη ζωτικότητα για να καταφέρετε ότι επιθυμείτε. Η αυστηρότητα που εξετάζετε τα θέματα που σας αφορούν, σας κουράζει και σας απομυζεί μεγάλη ενέργεια. Η ικανότητά σας να ανταπεξέλθετε σε δύσκολες καταστάσεις, είναι ένα θετικό χαρακτηριστικό σας και δεν σας επιτρέπει να φοβάστε να αντικρίσετε την πραγματικότητα. Η τάση για απομόνωση, θα σας δώσει την ευκαιρία να στραφείτε προς τον εαυτό σας και να αρχειοθετήσετε τις επιθυμίες σας και τα θέλω σας, αποφεύγοντας συγκρούσεις με το σύνολο. Σε νομικά και κληρονομικά θέματα, θα μπορέσετε να οργανώσετε τα στοιχεία που τα αποτελούν και να φτάσετε σε θεμιτά αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες αυτή την εβδομάδα, παρουσιάζονται κάποιες δυσκολίες, που πρέπει να βρίσκεστε σε ετοιμότητα για να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις. Οι καινοτόμες ιδέες σας, θα παροτρύνουν την διάθεση σας για δράση και βελτίωση. Μην παραμελήσετε όμως, σημαντικά στοιχεία που θα πρέπει να ελέγξετε καλά και να κινηθείτε πάνω σε μία κατάλληλη γραμμή, που θα απομακρύνει κάθε αρνητική κατάσταση. Η ειλικρινής διάθεση, να θέσετε θέματα που σας απασχόλησαν στο παρελθόν, θα εξομαλύνει τις σχέσεις σας. Οι εντάσεις που υπήρχαν στο παρελθόν με κοντινά σας πρόσωπα, έχουν επηρεάσει την ψυχολογική σας διάθεση, μπορείτε όμως ευκολότερα να βρείτε τρόπο να εξομαλύνετε καταστάσεις αυτή την εβδομάδα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εβδομάδα αυτή, προμηνύει θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικά σας θέματα, βοηθώντας σας να ξεπεράσετε με ευκολία θέματα που σας απασχολούν. Οι στόχοι που θέλετε να κατακτήσετε σε θέματα καριέρας, θα ευνοηθούν αυτή την εβδομάδα, προσοχή όμως σε σταθερές βάσεις που θα πρέπει να προϋπάρχουν. Η τάση για επικοινωνία και βελτίωση των συναδελφικών σχέσεων, θα είναι το βάθρο της επιτυχίας σας. Οι προσωπικές σας σχέσεις, μπορεί να εμφανίσουν μία αστάθεια και θα χρειαστεί να βάλετε το όριά σας. Εξετάστε τα θέματα που σας απασχολούν, βλέποντας τα σφαιρικά και αντικειμενικά.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων