Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, 2023

Εβελίνα Παπούλια: Τα πρώτα λόγια της ηθποιού on camera [βίντεο]

Εβελίνα Παπούλια: Η κάμερα της εκπομπής, «Super Κατερίνα», συνάντησε την Εβελίνα Παπούλια μετά τη κατάθεσή της κατά του Πέτρου Φιλιππίδη για την υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης.

«Δεν θα με ρωτήσετε τίποτα» αρκέστηκε να πει στη δημοσιογράφο της εκπομπής η Εβελίνα Παπούλια και “έγινε Λούης”!

Να σας θυμίσουμε ότι η ηθοποιός ανέφερε στην κατάθεσή της: «Παίζω επί σκηνής και ξαφνικά είναι ο Φιλιππίδης πίσω από τις κουίντες. Έχει κρυφτεί κι έχει κατεβάσει το παντελόνι του και μου επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα. Σοκάρομαι. Προσπαθώ να συνεχίσω να παίζω. Δεν αντέδρασα, δεν είπα τίποτα. Έχει συμβεί άλλη μια φορά με τον ίδιο τρόπο. Ίσως είχε συμβεί και τρίτη»!

Και υπογράμμισε: «Το άλλο γεγονός ήταν ότι με φωνάζει στο καμαρίνι και πάω. Μου λέει κάτι περί ανέμων και υδάτων και ξαφνικά με αρπάζει από τη μέση, πάει να μου βάλει χέρι. Τον σπρώχνω, τύπου όμως χαχαχα. Κατάλαβε ότι δε μπορεί να συνεχίσει. Την επόμενη μέρα μπήκε στο καμαρίνι μου, του είπα να βγει για να ετοιμαστώ. Μετά ολοκληρώθηκε η συνεργασία. Τώρα συνειδητοποίησα ότι δεν έκανε κάτι παραπάνω, επειδή ήταν γνωστό ότι είμαι αντιδραστική και δεν τον έπαιρνε για άλλη αντικατάσταση»

Από την άλλη οι δικηγόροι του Πέτρου Φιλιππίδη προσπάθησαν να αποδομήσουν τα όσα είπε η Εβελίνα Παπούλια, μιας και ο ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι δεν έγινε ποτέ κάτι από όσα περιέγραψε η συνάδερφός του.

mastografia_banner

σχετικα αρθρα

voucher_banner

ροη ειδησεων

mastografia_banner