Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022

Εξαφανίστηκε 35χρονος στην Αθήνα – Το σιέλ αυτοκίνητο και τα δύο τατουάζ

Όπως ενημερώνει το Χαμόγελο του Παιδιού, στις 17 Οκτωβρίου 2021 εξαφανίστηκε στην Αθήνα ο Σαπουρίδης Αναστάσιος, 35 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Σαπουρίδη Αναστάσιου, στις 20/11/2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος των οικείων του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Σαπουρίδης Αναστάσιος έχει ύψος 1,70 μ., 65 κιλά βάρος, μαύρα σγουρά μαλλιά και πράσινα μάτια. Έχει τατουάζ στον δεξιό καρπό του χεριού του μία πασχαλίτσα και στον αριστερό καρπό του χεριού του την ημερομηνία 5/2/1986.

Είναι άγνωστο το τι φορούσε. Έφυγε με το όχημα του, μάρκας Hyundai, σιέλ χρώματος, μαύρο καπό, φιμέ τζάμια με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΖΧΒ 9780.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας, αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων