Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου, 2021

Έξαλλος ο Τραμπ με την Ιβάνκα: Θέλει να πάει στην ορκωμοσία Μπάιντεν

Εξαλλος με την κόρη του Ιβάνκα είναι ο απερχόμενος πρόεδρος τον ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Αιτία η απόφασή της να πάει στην ορκωμοσία Μπάιντεν στις 20 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με την Daily Mail, που επικαλείται πηγή μέσα από τον Λευκό Οίκο, η κόρη του Τραμπ συγκρούστηκε με τον πατέρα της, όταν εξέφρασε την πρόθεσή της να παραστεί στην ορκωμοσία του νέου Αμερικανού προέδρου.

«Η Ιβάνκα ανησυχεί ότι η πολλά υποσχόμενη πολιτική της σταδιοδρομία κινδυνεύει και κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει την φήμη της», αναφέρει η Daily Mail.

Όπως σημειώνει η πηγή της DM, ο Ντόναλντ Τραμπ είπε στην κόρη του ότι «αποτελεί προσβολή και μόνο η σκέψη ότι θέλει να βρεθεί στον ίδιο χώρο με τους απατεώνες που προσπαθούν να τον καταστρέψουν». Τονίζοντας ότι ολόκληρη η οικογένεια πρέπει να διατηρήσει ένα «ενιαίο μέτωπο», ο απερχόμενος πρόεδρος φέρεται να είπε στην Ιβάνκα ότι, το να πάει στην ορκωμοσία, θα είναι «η χειρότερη απόφαση που θα μπορούσε να πάρει ποτέ» και ότι κάτι τέτοιο θα της στοίχιζε χιλιάδες υποστηρικτές.

Η Ιβάνκα Τραμπ από την άλλη, ήταν πεπεισμένη πως εάν παρευρισκόταν στην ορκωμοσία του Μπάιντεν θα «μπορούσε να κερδίσει μελλοντικούς υποστηρικτές».

Ο Ντόναλντ Τραμπ, από την πλευρά του, κατέστησε σαφές ότι δεν θα παρευρεθεί στην ορκωμοσία του Μπάιντεν στις 20 Ιανουαρίου σε ένα tweet την προηγούμενη εβδομάδα, προτού κλείσει ο λογαριασμός του στο Twitter οριστικά. «Σε όλους όσους ρωτούν, δεν θα πάω στην ορκωμοσία στις 20 Ιανουαρίου» είπε την Παρασκευή.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων