Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022

Έχει ο καιρός γυρίσματα…

Τα εξ αμάξης ακούει ο Ανδρέας Λυκουρέντζος από τους φαρμακοποιούς και δη από τον κ. Λουράντο εξαιτίας της σύγκρουσής τους για τις οφειλές του ΕΟΠΠΥ αλλά και των απειλών του υπουργού Υγείας για απελευθέρωση του ωραρίου λειτουργίας των φαρμακείων.

Οι φαρμακοποιοί πληροφορούμαι πως επιχειρούν τώρα να παρακάμψουν τον Λυκουρέντζο και αναζητούν πρόσβαση στο Μέγαρο Μαξίμου για να κοινοποιήσουν τα αιτήματά τους στον Σαμαρά. Από την πλευρά του ο υπουργός τούς καταγγέλλει για εκβιασμό λησμονώντας βεβαίως ότι όταν ο ίδιος τελούσε γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας και στο τιμόνι του υπουργείου Υγείας βρισκόταν ένας άλλος Ανδρέας, η Συγγρού όχι μόνο χάιδευε τα αυτιά των συνδικαλιστών φαρμακοποιών αλλά ουσιαστικά τούς παρότρυνε να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις. Τότε μάλιστα η Νέα Δημοκρατία από την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης προειδοποιούσε ότι θα αντιταχθεί σε μέτρα που οδηγούν σε εξόντωση και σε αφανισμό των φαρμακοποιών.
Τώρα λούζεται αυτά που παρίστανε ότι αντιπαλευόταν.

Σημασία βέβαια έχει να μην συνεχιστεί η ταλαιπωρία των ασθενών και μάλιστα μέσα στα Χριστούγεννα…Ως εκ τούτου τις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται ο Σαμαράς να καλέσει στο γραφείο του τον Λυκουρέντζο, για να αναζητήσουν από κοινού μία λύση. Κοινώς να τού υποδείξει να κάνει λίγο πίσω στην κόντρα με τους φαρμακοποιούς -μην ξεχνάμε ότι συνδικαλιστικά τους στελέχη στηρίζουν τη ΝΔ- για να ηρεμήσουν τα πνεύματα…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων