Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Φανάρι για την είσοδο στη Βουλή μετά το τροχαίο δυστύχημα με τον 23χρονο

Φανάρι για την είσοδο των οχημάτων στη Βουλή στην αριστερή στροφή της Βασιλίσσης Σοφίας θα τοποθετηθεί μετά το τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον 23χρονο Ιάσονα, με την εμπλοκή του οδηγού του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της Ντόρας Μπακογιάννη.

Όπως τόνισε, μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, είναι η πρώτη φορά που υπάρχει τέτοιου είδους θετική εισήγηση από την Τροχαία και γι’ αυτό από σήμερα σταμάτησε να επιτρέπεται η είσοδος από το αντίθετο ρεύμα της Β. Σοφίας.

Η Βουλή έχει απευθύνει άλλες δύο φορές σχετικό αίτημα για τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη, το 2012 και το 2014, ενώ το 2020 είχε κάνει αίτημα για τη λήψη μέτρων στο σημείο (όχι για την τοποθέτηση φαναριού).

Για το συγκεκριμένο θέμα εξέδωσε ανακοίνωση και η Περιφέρεια Αττικής, τονίζοντας πως είναι απολύτως ψευδή όσα έχουν ακουστεί περί αιτήματος για φανάρι από τη Βουλή το 2020.

Εξάλλου, ο κ. Τασούλας αναφέρθηκε και στη διαρροή του βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας της Βουλής, σημειώνοντας πως πρόκειται για προανακριτικό υλικό, που κακώς δημοσιοποιήθηκε, και το οποίο έχει ήδη παραδοθεί από την πρώτη μέρα στην προανάκριση.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων