Σάββατο, 21 Μαΐου, 2022

Φεύγει σίγουρα ο Φάμπρι

Ο Παναθηναϊκός «καίει» με επίσημες τοποθετήσεις κάθε σενάριο διαδοχής στον πάγκο για τη νέα περίοδο, με τη γνωστή επωδό «έχουμε προπονητή». Και τις συνήθεις, σε τέτοιες περιπτώσεις, αντιδράσεις των ΠΑΕ που βλέπουν φαντάσματα γύρω τους και ανακαλυπτουν θεωρίες συνωμοσίας σε βάρος τους.

Ασφαλώς ο Παναθηναϊκός καλά κάνει και διαψεύδει, από τη στιγμή που μπαίνει στο πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν και θέλει αρχικά να εξασφαλίσει συμμετοχή στα πλέι-οφ και στη συνέχεια στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτό δε σημαίνει ότι ο Φάμπρι θα μείνει. Η απόφαση που υπάρχει και – επί του παρόντος, τουλάχιστον, διότι στον ΠΑΟ πολλά αλλάζουν – είναι ειλημμένη, δεν περιλαμβάνει τον Ισπανό τεχνικό στο πλάνο για τη νέα σεζόν.

Η φημολογία για τον Τσιώλη από την ελληνική αγορά και η ονοματολογία από την Πορτογαλία – λόγω της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον σκάουτερ Βαρέλα – δεν είναι αβάσιμες, ούτε έχουν να κάνουν με σκοτεινούς κύκλους που θέλουν να προκαλέσουν αποσταθεροποίηση στους πράσινους.

Για τον Φάμπρι υπάρχει η άποψη στη διοίκηση του Παναθηναϊκού ότι, με τις όποιες ιδιορρυθμίες του στη συμπεριφορά του προς την ομάδα, έχει συμβάλλει στην αγωνιστική βελτίωσή της. Κι ότι θα έχει μερίδιο επιτυχίας σε περίπτωση που ο στόχος της ευρωπαϊκής εξόδου – εκ των ων ουκ άνευ για τον Παναθηναϊκό – δεν χαθεί τελικά, παρά τη γεμάτη προβλήματα σεζόν.

Αλλά μέχρι εκεί. Ακόμη και οι πιο θερμοί υποστηρικτές του Ισπανού παραδέχονται ότι ο βασικότερος λόγος που βρίσκεται σε ένα σύλλογο του μεγέθους του Παναθηναϊκού, είναι το χαμηλό κασέ του…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων