Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, 2021

Φίλιππος Γλύξμπουργκ και Νίνα Φλόρ – Παραμυθένιος γάμος στην Μητρόπολη Αθηνών

Ένα ρομαντικό σκηνικό γεμάτο λουλούδια στήθηκε, τόσο μέσα όσο και στην είσοδο της Μητρόπολης Αθηνών, για τον γάμο του γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Φίλιππου Γλύξμπουργκ με τη Νίνα Φλορ.

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ (2Α) με τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ (Α) ) και τους γιους τους, φτάνουν στον Καθεδρικό Ναό της Αθήνας, για την τέλεση του θρησκευτικού γάμου του Φίλιππου Γλύξμπουργκ με τη Νίνα Φλορ, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ (Κ) υποδέχεται την τέως Βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία (Α) και την αδερφή της Ειρήνη (Δ), καθώς φτάνουν στον Καθεδρικό Ναό της Αθήνας, για την τέλεση του θρησκευτικού γάμου του Φίλιππου Γλύξμπουργκ με τη Νίνα Φλορ, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ

Το ζευγάρι έχει ήδη κάνει πολιτικό στην Ελβετία παρουσία των γονιών τους και οι δυο τους πραγματοποίησαν και τον θρησκευτικό τους γάμο στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, χοροσταντούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου.

Η νύφη έλαμπε μέσα στο όμορφο νυφικό της, με κομψό ντεκολτέ, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε σινιόν κότσο και φορούσε τιάρα.

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους, τα αδέλφια του γαμπρού, ο Νικόλαος με τη σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ, ο Παύλος Γλύξμπουργκ με τη Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά τους, η Αλεξία με τον σύζυγό της Κάρλος Μοράλες Κιντάνα, η μικρότερη κόρη της οικογένειας, Θεοδώρα, η μικρότερη αδερφή της Άννας Μαρίας και βασίλισσας της Δανίας Βενεδίκτη, η βασίλισσα Σοφία και η πριγκίπισα Αικατερίνη, ο Σταύρος Νιάρχος με τη σύζυγό του Ντάσα Ζούκοβα κ.α.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων