Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου, 2021

Φίλιππος – Nina Flohr: Θρησκευτικός γάμος στην Ελλάδα το 2021!

Μετά τον πολιτικό γάμο που έγινε πρόσφατα στην Ελβετία, ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ και η Νίνα-Ναστάζια Φλορ σχεδιάζουν ένα λαμπερό θρησκευτικό γάμο που θα γίνει στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο “Secret” της εφημερίδας Παραπολιτικά, που επικαλείται πηγή ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στο ζευγάρι, ο Φίλιππος και η Nina κόρη του ιδιοκτήτη της αεροπορικής εταιρείας VistaJet, ήθελαν να παντρευτούν τη χρονιά που φεύγει με θρησκευτική τελετή. Οι εξελίξεις, όμως, με την πανδημία του κορονοϊού και οι περιορισμοί που αυτή επέβαλε, αλλά και η επιθυμία τους να προστατεύσουν τόσο τους ίδιους και τις οικογένειές τους όσο και τους καλεσμένους τους από τον Covid-19, ακύρωσαν τα σχέδιά τους για έναν παραμυθένιο γάμο στην Ελλάδα. Έτσι, αποφάσισαν να ξεκινήσουν την κοινή τους ζωή με έναν πολιτικό γάμο στον τόπο όπου έχει ρίζες η Nina, τηρώντας μάλιστα όλα τα μέτρα για τον κορονοϊό.
Χαρακτηριστικό είναι ότι παρέστησαν μόλις τριάντα καλεσμένοι, οι οποίοι έφτασαν με αεροπλάνα που ναυλώθηκαν από τη VistaJet και αφού είχαν κάνει διαδοχικά τεστ Covid-19. Επίσης, η μητέρα του πρίγκιπα Φίλιππου, Αννα-Μαρία, και η μητέρα της Nina, Καταρίνα Φλορ, παρακολούθησαν την τελετή μέσα από ένα τζάμι, ενώ τα υπόλοιπα μέλη των δύο οικογενειών βρέθηκαν σε παρακείμενη, ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, βλέποντας την ένωση του Φίλιππου και της Νίνα μέσα από οθόνη και φορώντας όλοι τις μάσκες τους. Συγκεκριμένα, έδωσαν το “παρών”, μεταξύ άλλων, ο πρίγκιπας Παύλος και η σύζυγός του, Μαρί-Σαντάλ, με τα παιδιά τους, Ολυμπία, Κωνσταντίνο, Αχιλλέα και Οδυσσέα, η πριγκίπισσα Αλεξία και ο Κάρλος Μοράλες, ο πρίγκιπας Νικόλαος και η σύζυγός του, Τατιάνα Μπλάτνικ, και η πριγκίπισσα Θεοδώρα. Μόνο ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και ο πατέρας της νύφης, Τόμας Φλορ, βρέθηκαν δίπλα στους νεόνυμφους, αφού εκτέλεσαν χρέη μαρτύρων.
Το δηοσίευμα αναφέρει πως ο Φίλιππος και η Νίνα ήθελαν να παντρευτούν στο Πόρτο Χέλι μέσα στο 2020, σε έναν ανοιχτό γάμο, με πολλούς καλεσμένους. Κάτι όμως που ήταν αδύνατο να γίνει λόγω κορονοϊού. Έτσι, τον προγραμμάτισαν για το επόμενο έτος. Ο Έλληνας γαλαζοαίματος και η γνωστή επιχειρηματίας έχουν αποφασίσει να τελέσουν τον θρησκευτικό τους γάμο το 2021… πανδημίας επιτρεπούσης, βέβαια. Μάλιστα, όπως είναι φυσικό, αναμένεται -αν το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες- να προσελκύσει εκατοντάδες μέλη των ευρωπαϊκών βασιλικών οίκων, καθώς, εκτός από τη σχέση του με την ισπανική βασιλική οικογένεια -ο τ. βασιλιάς Κωνσταντίνος είναι αδελφός της βασίλισσας Σοφίας- υπάρχουν και δεσμοί αίματος με τις μοναρχίες της Μεγάλης Βρετανίας, της Δανίας και του Ανόβερου. Το «παρών» αναμένεται, βέβαια, να δώσουν και εκπρόσωποι της επιχειρηματικής ελίτ, αλλά και των αριστοκρατικών οικογενειών της «Γηραιάς Ηπείρου».
Την ίδια χρονιά αναμένεται να γίνει και ο γάμος της αδελφής του Φίλιππου, Θεοδώρας, με τον αρραβωνιαστικό της, Μάθιου Κούμαρ, που αναβλήθηκε και αυτός λόγω των εξελίξεων με την εξάπλωση του covid-19.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων