Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Φρικιαστικές αποκαλύψεις: Ο παιδόφιλος δολοφόνος θα έφτιαχνε υπόγεια πόλη με παιδιά από απαγωγές

Ρίγη ανατριχίλας προκαλούν οι αποκαλύψεις του δικηγόρου του παιδόφιλου δολοφόνου Μαρκ Ντιτρού για άλλα εγκλήματα που σχεδίαζε να κάνει.

Ο 59χρονος σήμερα Νιτρού συνελήφθη το 1996 και το 2003 καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για την απαγωγή, κακοποίηση και φυλάκιση 6 κοριτσιών και τη δολοφονία 4 εξ’ αυτών.

Μιλώντας σε βελγικό περιοδικό, ο μέχρι το 2003 δικηγόρος του, Τζουλιέν Πιερ, έδωσε λεπτομέρειες για τους διαλόγους που είχε με τον πελάτη του.

«Εχεις συνειδητοποιήσει ότι κανείς δεν με ρώτησε γιατί διάλεξα αυτό το σπίτι σε αυτή την περιοχή; Η ιδέα μου ήταν να κάνω μαζικές απαγωγές παιδιών και στη συνέχεια να δημιουργήσω, στα τούνελ ενός παλιού ορυχείου, μια υπόγεια πόλη όπου το καλό, η αρμονία και η ασφάλεια θα επικρατούσαν» του είχε αποκαλύψει.

Ο Ντιτρού συνελήφθη τον Αύγουστο του 1996, δυο ημέρες μετά την εξαφάνιση δύο εφήβων κοριτσιών, οι οποίες βρέθηκαν ζωντανές και κρυμμένες σε ένα κελάρι του σπιτιού του στη Μαρτσινέλε, στο Βέλγιο.

Τις επόμενες εβδομάδες, βρέθηκαν οι σοροί των δύο οκτάχρονων κοριτσιών που είχαν απαχθεί τον Ιούνιο του 1995, σε υπόγειο σπιτιού του Ντιτρού. Τα δύο κορίτσια είχαν πεθάνει από την πείνα.

Μετά από έρευνα, οι βελγικές αρχές βρήκαν ακόμη δυο σορούς κοριτσιών, μιας 17χρονης και μιας 19χρονης, θαμμένες σε κήπο άλλου σπιτιού του Ντιτρού.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων