Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022

Γ. Κουμουτσάκος: Η ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς καταρρίπτεται

Στην ομιλία του στο συνέδριο της ΝΔ ο τομεάρχης Εξωτερικών.της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως η νέα γενιά περιμένει λύσεις για να βγει η χώρα από το τέλμα το οποίο οδήγησε, όπως είπε, τη χώρα η κυβέρνηση.
«Μετέτρεψαν την κρίση σε παρακμή», υποστήριξε, προσθέτοντας πως «έστειλαν τη χώρα πιο βαθιά στα μνημόνια και στην κρίση».

Ο κ. Κουμουτάκος ανέφερε ότι η ΝΔ πατά στέρεα σε ιδεολογικές αρχές και αξίες και είναι η μόνη παράταξη που άντεξε στον σεισμό που έφερε η κρίση το πολιτικό σύστημα. «Διατηρήσαμε τη βαθιά μας σχέση με την κοινωνία», σημείωσε, συμπληρώνοντας ότι «σήμερα ενισχύουμε περισσότερο την απήχησή μας στην κοινωνία. Είμαστε η ισχυρότερη πολιτική δύναμη στη χώρα, απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ που είναι δημιούργημα της κρίσης».

«Η ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς καταρρίπτεται κάθε μέρα», τόνισε και συνέχισε λέγοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ πάντα φώναζε πολύ και εύκολα. «Που ακριβώς είναι η ηγεμονία της Αριστεράς;», διερωτήθηκε και πρόσθεσε: «Η δική μας λογική έχει κερδίσει. Είμαστε νικητές και όχι ηττημένοι. Έχουμε μια στέρεη σπονδυλική στήλη από την ημέρα της δημιουργία μας».

«Πρέπει να κερδίσουμε και νέα ακροατήρια, αυτό είναι το στοίχημά μας σε αυτό το συνέδριο. Δεν μας ενδιαφέρει τί ψήφισαν οι πολίτες στο παρελθόν. Δική μας δουλειά είναι το παρόν και φροντίδα μας το μέλλον, δεν χαρίζουμε την κοινωνική ευαισθησία σε άλλουςκαι κυρίως σε εκείνους που έχουν κάνει τους ανθρώπους φτωχούς για να κάνουν μετά τους φιλάνθρωπους», κατέληξε ο τομεράχης Εξωτερικών της Ν.Δ..

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων