Δευτέρα, 26 Ιουλίου, 2021

Γαλλία: Έκρηξη παγιδευμένης μοτοσικλέτας στο Παρίσι

Ένα σκούτερ έπιασε φωτιά νωρίς σήμερα το πρωί μπροστά από το γραφείο του ιορδανού στρατιωτικού ακολούθου στο δυτικό Παρίσι, δήλωσαν αστυνομικές πηγές, ενώ το ιορδανικό υπουργείο Εξωτερικών είχε εκδώσει νωρίτερα μια ανακοίνωση όπου ανέφερε ότι σημειώθηκε έκρηξη σε μοτοσικλέτα.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Παρισιού, η φωτιά επεκτάθηκε σε ένα διπλωματικό αυτοκίνητο, αλλά δεν υπάρχει κάτι που «να ανταποκρίνεται σε μία έκρηξη».

Αξιωματούχος της πρεσβείας δήλωσε πως το περιστατικό δεν φαίνεται εκ προθέσεως να στόχευε την Ιορδανία.

«Μοτοσικλέτα εξερράγη μπροστά από το κτίριο όπου βρίσκεται το γραφείο του στρατιωτικού ακολούθου. Η αστυνομία διεξάγει έρευνα», δήλωσε αξιωματούχος της πρεσβείας. «Δεν φαίνεται να ήταν μια εκ προθέσεως ενέργεια που στοχεύει την Ιορδανία.»

Εκπρόσωπος του ιορδανικού υπουργείου Εξωτερικών είχε δηλώσει νωρίτερα, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Petra, πως μια μοτοσικλέτα εξερράγη μπροστά στο κτίριο που στεγάζει τη στρατιωτική αντιπροσωπεία της Ιορδανίας, χωρίς να τραυματιστεί κανένα μέλος του προσωπικού.

Η αστυνομία του Παρισιού ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα, αλλά δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να υποδηλώνει πως το περιστατικό συνδέεται με την τρομοκρατία.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων

spot_img