Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου, 2021

George Clooney: Και όμως εδώ και 25 χρόνια δεν έχει πάει ποτέ σε κομμωτήριο!

Ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ, ο George Clooney μόλις αποκάλυψε ότι δεν πηγαίνει στο κομμωτήριο ή έστω, ότι δεν έχει προσωπικό κομμωτή.

Σε εμφάνισή του στο CBS Sunday Morning, ο 59χρονος ηθοποιός ανέφερε ότι κουρεύεται μόνος του. «Κουρεύω τα μαλλιά μου εδώ και 25 χρόνια. Τα μαλλιά μου είναι σαν άχυρο, οπότε είναι εύκολο να τα κουρέψω, (και να θέλω) δε μπορώ να κάνω πολλά λάθη», δήλωσε και εξήγησε ότι για το κούρεμά του χρησιμοποιεί Flowbee, μία συσκευή κουρέματος που θυμίζει… ηλεκτρική σκούπα και που πρωτοεμφανίστηκε κατά τη δεκαετία του ’80. «Τα κουρέματά μου διαρκούν κυριολεκτικά 2 λεπτά», συμπλήρωσε.

Στο μεταξύ, ο Clooney τελευταία έχει δώσει πολλές συνεντεύξεις στο πλαίσιο της προώθησης της νέας του ταινίας, «The Midnight Sky» και ο λογαριασμός του φιλμ στο Twitter άδραξε την ευκαιρία και «εκμεταλλεύθηκε» καταλλήλως τη δήλωση του ηθοποιού.

«Δε μπορούμε ούτε να επιβεβαιώσουμε ούτε να αρνηθούμε τη χρήση του Flowbee στα γυρίσματα του #TheMidnightSky», γράφει το χιουμοριστικό tweet.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων