Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023

Γεωργιάδης: Αν δημοσίευα πλαστό έγγραφο για μια βάπτιση θα έπρεπε να παραιτηθώ λόγω ανοησίας 

Να χαμηλώσει τους τόνους επιχείρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφορικά με την υπόθεση της άδειας που έλαβε για τέλεση βάπτισης.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε ότι: «Μπορεί και να έχω κάνει και λάθος στο θέμα της βάπτισης αλλά δεν είναι δυνατόν να με κατηγορούν για πλαστογράφηση του συγκεκριμένου εγγράφου»

«Το θεώρησα τιμή για μένα να με καλεί κάποιος σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός για την οικογένειά του και για αυτό και πήγα επειδή εκτιμώ πολύ τον πατέρα. Όμως από το σημείο του να πεις «όχι δεν έπρεπε να πας» έως του σημείου «έκανες πλαστογραφία εσύ και ο πρόεδρος Ανεξάρτητης Αρχής Δημόσιων Συμβάσεων για να δικαιολογήσεις εκ των υστέρων τη βάπτιση» με συγχωρείτε εδώ υπάρχει μια τεράστια απόσταση. Και όταν αυτή την κριτική στην ασκεί ο Τσίπρας που άλλαξε το νόμο για να σώσει τον αδελφό του από το αδίκημα της πλαστογραφίας… Για να καταλάβει ο κόσμος υπήρχε μια δίωξη, καταρχάς η δίωξη ερευνάται αν καλώς εγινε σε βαθμό πλημμελήματος ή έπρεπε να γίνει σε βαθμό κακουργήματος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Παράλληλα, σχολιάζοντας την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για πολιτικό μορατόριουμ, ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν το τέλος της ελληνικής δημοκρατίας όπως την ξέρουμε. Επιπλέον, χαρακτήρισε την πρόταση ωμό εκβιασμό.  «Ή θα περνάς τα νομοσχέδια που θέλω ή θα κατεβάζω πολίτες στους δρόμους»; αναρωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων