Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, 2022

Γερμανική εταιρεία σου χαρίζει… ελληνικό νησί αν αγοράσεις 420.000 σκελετούς γυαλιών

Και όμως δεν πρόκειται για αστείο! Ένα ολόκληρο ελληνικό νησί προσφέρεται ως δώρο με την αγορά… 420.000 σκελετών γυαλιών. Πρόκειται για την προσφορά που κάνει ένας γερμανικός οίκος οπτικών προς τους μεγάλους πελάτες του.

Αυτό ωστόσο που δεν ξεκαθαρίζει η εταιρεία είναι ότι το νησί δεν της ανήκει: το εν λόγω νησί, ο Αγιος Αθανάσιος στον Κορινθιακό κόλπο, δεν ανήκει στην εταιρεία που το προσφέρει, αλλά θα αγοραστεί αν υπάρξει ενδιαφέρον, αναφέρει η Καθημερινή.

Κάθε χρόνο η γερμανική εταιρεία Libuda Optic World εκδίδει έναν «κατάλογο κινήτρων» προς τους μεγάλους πελάτες.

Ο φετινός τιτλοφορείται «Ανήθικη προσφορά για τους καλύτερους πελάτες» και το μεγαλύτερο δώρο του είναι… το νησάκι Αγιος Αθανάσιος. «Οι διακοπές στη Μαγιόρκα θα ήταν καταπληκτικές, αν δεν υπήρχε τόσο πολύς τουρισμός. Ιδέα: τι λέτε να αποκτήσετε το δικό σας νησί; Στη δική σας παραλία κανείς δεν θα σας ενοχλεί πια. Στον Κορινθιακό κόλπο, κοντά στην Ιτέα και όχι μακριά από τους Δελφούς, το χιονοδρομικό κέντρου του Παρνασσού και το ιστορικό λιμάνι του Γαλαξιδίου, βρίσκεται αυτό το καταπληκτικό νησί. Από το ύψωμά του προσφέρει μια υπέροχη θέα. Θα ήταν το ιδανικό σημείο για την κατασκευή μιας ιδιωτικής βίλας. Μεγάλος αριθμός από ελαιόδεντρα και πεύκα βρίσκονται διασκορπισμένα στο νησί, ενώ μια στενή αμμώδης παραλία βρίσκεται στο βορειοδυτικό μέρος του. Η θάλασσα είναι πεντακάθαρη και γεμάτη ψάρια», αναφέρει ο κατάλογος και καταλήγει: Προσφορά: με την αγορά 420.000 σκελετών γυαλιών και μηδενική συμμετοχή, ή με την αγορά 155.000 σκελετών και συμμετοχή 999.999 ευρώ.

Σύμφωνα με τις αναφορές ελληνικών και διεθνών μεσιτικών ιστοσελίδων, ο Αγιος Αθανάσιος έχει έκταση 10 στρεμμάτων και πωλείται προς 1,5-1,6 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με κάποιες από τις αγγελίες, ο ιδιοκτήτης έχει εκδώσει τις απαραίτητες άδειες, που βεβαιώνουν ότι μπορεί να χτιστεί μια κατοικία 360 τ.μ.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων