Σάββατο, 21 Μαΐου, 2022

Για απώλεια ελέγχου της πανδημίας και απουσία σχεδίου κατηγορεί τη Κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ

Για απώλεια ελέγχου της πανδημίας και απουσία σχεδίου της κυβέρνησης κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις σημερινές ανακοινώσεις του Στέλιου Πέτσα.

Στην Κουμουνδούρου σημειώνουν ότι χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωνε ότι θα αρθεί σταδιακά το lockdown ενώ σήμερα ανακοινώνει νέα περιοριστικά μέτρα.

«Η κυβέρνηση έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο της πανδημίας. Επιμένει να μην ενισχύει ουσιαστικά το ΕΣΥ και συνεχίζει χωρίς κανένα σχέδιο», σημειώνει μεταξύ άλλων

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Χθες ο κ. Πέτσας ανακοίνωνε πώς θα αρθεί σταδιακά το lockdown και μιλούσε για θετικά μηνύματα. Σήμερα, μετά και το νέο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων, ανακοινώνει νέα περιοριστικά μέτρα και επαναλαμβάνει πως θα απαιτείται αρνητικό τεστ για όποιον μπαίνει στη χώρα, ό,τι δηλαδή έλεγαν πως είναι αχρείαστο όταν άνοιξαν άρον-άρον και χωρίς σχέδιο τον τουρισμό. Η κυβέρνηση έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο της πανδημίας. Επιμένει να μην ενισχύει ουσιαστικά το ΕΣΥ και συνεχίζει χωρίς κανένα σχέδιο. Το μόνο που κάνει είναι να επιδίδεται σε εμπόριο ελπίδας με το εμβόλιο για το αύριο, για να μην πάρει σήμερα τα μέτρα ενίσχυσης της δημόσιας Υγείας.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων