Πέμπτη, 5 Αυγούστου, 2021

Γιακουμάτος – Λεουτσάκος: σύγκρουση για το «παλούκι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Γράφει ο Κωνσταντίνος Μπαλτάς

Συζήτηση για το παλούκι, ποιος το έχει και πόσο το ευχαριστιέται ξεκίνησαν οι βουλευτές Λεουτσάκος και Γιακουμάτος, του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ αντίστοιχα.

Το σημείο στο οποίο η συζήτηση ξέφυγε, εχθές το πρωί στο MEGA, ήταν η απάντηση του Γεράσιμου Γιακουμάτου στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος κατηγόρησε τους θεσμούς ότι «λειτουργούν ως οικονομικοί δολοφώνοι» αλλά και ότι η Νέα Δημοκρατία λειτουργεί ως «τρόικα εσωτερικού».

Ο κ. Γιακουμάτος που γενικά άλλωστε μας έχει συνηθίσει σε μία γλώσσα που συχνά λαικίζει, απάντησε ότι «Το παλούκι που έχετε και καλά εσείς να το έχετε, γιατί μπορεί να σας αρέσει, είναι δυνατό ένας λαός ολόκληρος να υποφέρει;» εξηγώντας την θέση του ότι με «τη λογική, τις βλακείες και την ανικανότητα που έχει η κυβέρνηση δεν πρόκειται ποτέ να κάνει συμφωνία».

Ο κ. Λεουτσάκος πήρε τη σκυτάλη και ανταπάντησε στο ίδιο κλίμα, λέγοντας «Ο λαός υποφέρει από τα παλούκια που εσείς του βάλατε. Για αυτό σας έβαλε και ένα παλούκι και σας έστειλε εκεί που είσαστε. Και θα σας βάλει και δεύτερο παλούκι όταν προκαλέσουμε να ξανακρίνει ο λαός.»

Στο παράπτωμα της αισθητικής υπέπεσαν και οι δύο χωρίς αμφιβολία, με αρχηγό τον κ. Γιακουμάτο, που ωστόσο παράλληλα με τα γέλια των δημοσιογράφων, στο τέλος της συζήτησης περί παλουκιών έκανε και κριτική στον κ. Λεουτσάκο ότι «δίνει παράσταση». Τα συμπεράσματα δικά σας…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων