Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Από Γιάνναρος και Greek Freak έγινε φιλοχρήματος προδότης στα μάτια των αχάριστων Ελλήνων

Μια στιγμή είναι αρκετή για να χαλάσει όσα έχουν χτιστεί μήνες ή και χρόνια. Μία στιγμή αρκεί ώστε το αγαπημένο παιδί σχεδόν μίας ολόκληρης χώρας ξαφνικά να μετατραπεί στον αποδιοπομπαίο τράγο. Κάτι τέτοιο συνέβη και στην περίπτωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος μετά την απόφαση να μη συμμετάσχει στο ερχόμενο Eurobasket με επίσημη δικαιολογία τον τραυματισμό στο γόνατο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων των απανταχού Ελλήνων με αδύναμη μνήμη.

Γιατί ακόμα και να ισχύουν όσα λένε ότι όλα είναι μία συνωμοσία των Milwaukee Bucks ώστε να μην ρισκάρει κάποιο τραυματισμό που θα του στερήσει αγώνες στο NBA μπορεί κανείς να τους κατηγορήσει; Εμείς πρώτοι δεν ήμασταν που δηλώναμε περήφανοι που ο Γιάνναρος έγινε All Star είναι το μέλλον μίας ολόκληρης ομάδας και πήρε βασιλικό συμβόλαιο 100 εκατομμυρίων; Λογικό δεν είναι η ομάδα που επένδυσε τόσα πολλά σε αυτόν να θέλει να προστατέψει την επένδυση της; 

Αλλά η αχαριστία των Ελλήνων είναι γνωστή και έτσι μέσα σε ένα βράδυ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που από Γιάνναρος, Greek Freak, All Star, πιο Έλληνας και από τους Έλληνες αυτός που αρνείται να υπογράψει πάνω στην Ελληνική σημαία για να μη τη βεβηλώσει τώρα κατέληξε να είναι ένας φιλοχρήματος προδότης, μη Έλληνας, που αφήνει τη χώρα του για τα λεφτά των Bucks. Έτσι αυτοί που τον αποθέωναν τώρα τον βρίζουν. Ποιος ξέρει μέσα σε λίγους μήνες ίσως τον αποθεώνουν ξανά. Εγώ πάντως είμαι σίγουρος για αυτό.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων