Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021

Γιάννης Κότσιρας: Οι εκπλήξεις του νέου άλμπουμ

«Κοίτα γύρω» είναι ο τίτλος της νέας δισκογραφικής δουλειάς του Γιάννη Κότσιρα που κυκλοφορεί από σήμερα σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες και από την Παρασκευή σε όλα τα φυσικά σημεία πώλησης.

Με την καλλιτεχνική του ευαισθησία σε συνεχή εγρήγορση και την λατρεία του για τη μουσική αστείρευτη συνέχεια καταγράφει, ο ερμηνευτής ακούει και συλλέγει μουσικό υλικό αφήνοντας τον χρόνο να ωριμάσει τα «πιστεύω» του μέχρι να έρθει η ώρα του τελικού σχεδιασμού και της ηχογράφησης μιας νέας δουλειάς που να αντικατοπτρίζει συνθήκες και συναισθήματα του σήμερα.

Το νέο άλμπουμ περιλαμβάνει δώδεκα τραγούδια που έγραψαν για τον Γιάννη Κότσιρα παλαιότεροι συνεργάτες του αλλά και δημιουργοί που συνεργάζεται για πρώτη φορά.Τραγούδια που το καθένα έχει να διηγηθεί την δική του ιστορία και να μεταφέρει στιγμές και συναισθήματα μέσα από τη φωνή του ερμηνευτή σε όλους μας.

Στο ομότιτλο του άλμπουμ τραγούδι τη μουσική υπογράφρο ο Χριστόφορος Γερμενής, τους στίχους ο Γιάννης Κότσιρας και ο Κόμης Χ ενώ συμμετέχουν οι Θοδωρής Μαυρογιώργης, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Απόστολος Ρίζος και Κόμης Χ. Ανάμεσα στους δημιουργούς των τραγουδιών είναι επίσης οι Χρήστος Δάντης, Γιώργος Σαμπάνης, Ανδρέας Κατσιγιάννης.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων