Τετάρτη, 28 Ιουλίου, 2021

Γιάννης Μπέζος: Προτιμώ την αμηχανία του Χειλάκη, παρά τη δήθεν αυθεντία

Ο Γιάννης Μπέζος, ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Μυρτώ Αλικάκη ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Art Week» της Λένας Αρώνη. Οι τρεις ηθοποιοί μίλησαν για την παράσταση «Οθέλλος» που θα ανέβει σύντομα σε σκηνοθεσία του Αιμίλιου Χειλάκη.

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε για το γεγονός, τονίζοντας ότι «προτιμώ την αμηχανία του νέου σκηνοθέτη παρά τη δήθεν αυθεντία. Είμαι 42 χρόνια στη δουλειά και βαρέθηκα να ακούω βλακείες, έχω ακούσει πάρα πολλές. Και επειδή εγώ είμαι λίγο… γωνιακό μαγαζί, δεν μπορώ να ακούω άλλο και θέλω τους νέους ανθρώπους. Θα μου πει κάποιος… καλά, τόση νεολαγνεία; Όχι!».

Ο Γιάννης Μπέζος εξήγησε στη συνέχεια: «Όταν λέω τους νεότερους ανθρώπους, εννοώ αυτούς που έχουν κάτι να πουν. Και βλέπω ότι έχουν την πρόθεση και την ικανότητα να αφήσουν ένα ίχνος. Προτιμώ την αμηχανία του Χειλάκη, παρά τη δήθεν αυθεντία. Άσε που δεν πιστεύω σε αυθεντίες. Εγώ δεν είμαι επαγγελματίας σκηνοθέτης, σκηνοθετώ τις δικές μου δουλειές και που και που κάποια που θα μου πουν. Δεν τρελαίνομαι για το… σπορ αυτό, ο Αιμίλιος έχει περισσότερο πάθος και θεωρώ άθλο το να σκηνοθετείς ένα τέτοιο έργο» πρόσθεσε επίσης ο Γιάννης Μπέζος.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την εκπομπή από την ertflix

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων