Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022

Γιατί αλλάζει στρατηγική ο Καμμένος

Το γάντι στον Αλέξη Τσίπρα, που εκτίμησε ότι το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων ενδεχομένως να μην καταφέρει να μπει στη Βουλή, έριξε ο Πάνος Καμμένος, με δηλώσεις του στο περιστύλιο της Βουλής.
Είναι εμφανές ότι ο κ. Καμμένος αντιλήφθηκε, έστω και με καθυστέρηση, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τον “χρησιμοποιεί” προεκλογικά και βλέποντας τον κίνδυνο να απορροφηθεί η εκλογική βάση των ΑΝΕΛ από την αξιωματική αντιπολίτευση, θέλει τώρα να αλλάξει στρατηγική.
«Είναι ξεκάθαρο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να έχει αυτοδυναμία. Ο μόνος τρόπος για να μην έχει αυτοδυναμία, είναι να είναι ενισχυμένοι οι ΑΝΕΛ. Εμείς λέμε ότι θα επιδιώξουμε να μην έχει αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ και να είμαστε ισχυροί την επομένη στη Βουλή» υπογράμμισε ενώ μέχρι πρότινος έδινε την εικόνα σύμπλευσης με τον κ. Τσίπρα.
Παράλληλα, ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι ανάμεσα στα δύο κόμματα υπάρχει άβυσσος σε ό,τι αφορά τα εθνικά θέματα και την ορθοδοξία αλλά και διαφορετικές προτάσεις για την οικονομία, ενώ τόνισε ότι το κόμμα του θα κρατήσει την ίδια στάση μέχρι τέλους σε ό,τι αφορά τη μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης. “Εμείς, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε καμία ”κωλοτούμπα'” σημείωσε.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων