Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022

Γιατί ξέσπασε ο Καραγκούνης

Ο Γιάννης Αλαφούζος με τον Γιώργο Καραγκούνη είχαν πράγματι πολύ καλή επικοινωνία το τελευταίο διάστημα. Με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού να παραδέχεται ότι έκανε λάθος να ακολουθήσει την εισήγηση του Φερέιρα για την αποπομπή του διεθνούς άσου από τον ΠΑΟ και με τον Καραγκούνη να είναι έτοιμος να συζητήσει την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, ώστε να κλείσει την καριέρα του στους πράσινους και να εμπνεύσει τους νέους παίκτες που ως επί το πλείστον θα υπάρχουν στην ομάδα λόγω των περικοπών στο μπάτζετ.

Ο «πάγος είχε σπάσει» και στο πλαίσιο αυτής της καλής σχέσης που αναπτύχθηκε ξανά, έγιναν και κάποιες συμβουλευτικές επί ποδοσφαιρικών θεμάτων αναφορές του Καραγκούνη προς τον Αλαφούζο, σχετικά με τις κινήσεις που θέλει να κάνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ για τη νέα περίοδο.

Ο Καραγκούνης έχει καλή άποψη για τον Αναστασίου, το ίδιο και για τον Νταμπίζα με τον οποίο έχουν και συγγενική σχέση, μόνο που σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να περάσει προς τα έξω ότι κάνει προτάσεις για στελέχη του τεχνικού τιμ.

Είχε ήδη αρχίσει να στραβώνει το τελευταίο διάστημα, διαψεύδοντας διακριτικά τα περί οριστικής συμφωνίας για επιστροφή του στον Παναθηναϊκό. Και ξέσπασε όταν έμαθε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος έλεγε φόρα-παρτίδα στο συμβούλιο της ΠΑΕ πως η επιλογή Νταμπίζα αποτελεί πρόταση Καραγκούνη.

Γι΄αυτό έβγαλε την ανακοίνωση, γι΄αυτό ο Παναθηναϊκός τρέχει τώρα να μαζέψει την κατάσταση και γι΄αυτό θα πρέπει να μπουν πολλοί στη μέση και να δοθούν ειλικρινείς εξηγήσεις στον «τυπάρα», έτσι ώστε να αλλάξει γνώμη και να αρχίσει να ξανασκέφτεται το ενδεχόμενο της επιστροφής του.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων