Σάββατο, 21 Μαΐου, 2022

Γίνε ο Guest Blogger του Spiros Rizopoulos Blog

Αν σου αρέσει το γράψιμο, αν έχεις το δικό σου blog ή αν θέλεις να το αποκτήσεις, αν παρακολουθείς την επικαιρότητα, το Spiros Rizopoulos Blog, σου δίνει την ευκαιρία να «βγάλεις τον blogger που κρύβεις μέσα σου».

Στείλε μας το δικό σου κείμενο, 200 λέξεων, που να αφορά την οικονομική, πολιτική και κοινωνική ελληνική πραγματικότητα, στο newsletter@spin-communications.com, με το όνομα και το τηλέφωνό σου, έως την Παρασκευή 27 Ιουλίου και πού ξέρεις;  Μπορεί να είσαι εσύ ο Guest Blogger!

Το καλύτερο κείμενο θα δημοσιευτεί την Τρίτη 31 Ιουλίου, στο Spiros Rizopoulos Blog και θα κερδίσει το αριστουργηματικό μυθιστόρημα, «Αναφορά στον Γκρέκο», του Νίκου Καζαντζάκη, ενός από τους μεγαλύτερους συγγραφείς που γέννησε ποτέ η Ελλάδα.

Πρόκειται για τη μυθιστορηματική αυτοβιογραφία του Νίκου Καζαντζάκη, την οποία ο θάνατος δεν του επέτρεψε να ολοκληρώσει. Η «Αναφορά στον Γκρέκο», είναι λοιπόν η ιστορία ενός εσωτερικού οδοιπορικού, κάτω από το σημάδι του Γκρέκο. Είναι επίσης, η διαθήκη του Καζαντζάκη, το ύστατο έργο του, όπου εξηγεί τη γένεση των μεγάλων έργων του-μυθιστορημάτων, θεατρικών και πάνω απ’ όλα της Οδύσσειας-και, με ακρίβεια, τη φιλοσοφική, ηθική ή θρησκευτική σημασία τους.

Ο Νίκος Καζαντζάκης, μέσα από τα κείμενά του, αποδεικνύεται τώρα πιο επίκαιρος από ποτέ και ο λόγος του αποτελεί αναγκαιότητα για τον σύγχρονο έλληνα…γιατί δε θέλει μόνο τόλμη η ελευθερία, θέλει υπομονή και καρδιά.

Προηγούμενο άρθροTrue Greece!
Επόμενο άρθροΟ Κλίντον που ξέρω…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων