Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Γιούργκεν Κλοπ: «Θα χρειαστώ δικηγόρο αν μιλήσω για την Τσέλσι»

Για τα πάρα πολλά έξοδα της Τσέλσι μίλησε ο Γιούργκεν Κλοπ, προπονητής της Λίβερπουλ, ενώ τα σχολίασε με χλευαστικό τρόπο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι για να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση για τους «Μπλε» θα χρειαστεί να υπάρχει παρουσία δικηγόρου.

Η Τσέλσι ξόδεψε συνολικά 670.000.000 ευρώ από το προηγούμενο καλοκαίρι, αγοράζοντας συνολικά 17 παίκτες. Μάλιστα μόλις στον μήνα του Ιανουαρίου, ξόδεψε 314.000.000 ευρώ για μεταγραφές και τον δανεισμό του Ζοάο Φέλιξ. Πολλοί είναι αυτοί που έχουν αναρωτηθεί αν τα αστρονομικά ποσά που ξόδεψε η Τσέλσι παραβιάζουν τους κανονισμούς του Financial Fair Play, όμως στην πραγματικότητα η ομάδα βρίσκεται ακριβώς πάνω στο όριο των χρημάτων που μπορεί να ξοδέψει η οποιαδήποτε ομάδα.

Ένας από αυτούς που πίστευαν πως οι κινήσεις ίσως να παραβιάζουν τους κανόνες της UEFA είναι και ο προπονητής της Λίβερπουλ, αν και δεν είπε ευθέως την άποψή του, όταν ρωτήθηκε για τα έξοδα της Τσέλσι:

«Δεν θα πω τίποτα χωρίς τον δικηγόρο μου. Δεν καταλαβαίνω και πολλά για αυτόν τον τομέα της δουλειάς μας, αλλά είναι πάρα πολλά τα λεφτά. Είναι όμως όλοι τους πολύ καλοί ποδοσφαιριστές οπότε συγχαρητήρια. Δεν καταλαβαίνω πως αυτό είναι εφικτό, αλλά δεν δεν είναι η δική μου δουλειά να εξηγήσω πως έγινε αυτό».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων