Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου, 2022

Γιώργος Κωνσταντίνου: Εξηγεί γιατί σταμάτησε η καριέρα του στον κινηματογράφο

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε γιατί σταμάτησε η καριέρα του στον κινηματογράφο.

Ο ηθοποιός καλεσμένος στην εκπομπή «Μη χανόμαστε» αποκάλυψε: «Εκείνο το οποίο με έσωσε και αναγνωρίστηκε αργότερα, είναι ότι εγώ δεν είχα τυποποιηθεί, ότι δηλαδή δεν έκανα έναν τύπο. Ήρθε ένας συνάδελφος και φίλος που τον αγαπώ πολύ και μου λέει: “Αν δεν τυποποιηθείς, δεν θα πας μπροστά”. Του λέω: “Αν τυποποιηθώ δεν θέλω να είμαι ηθοποιός”. Και είχε δίκιο γιατί εγώ σταμάτησα στις 13 ταινίες γιατί δεν περνούσε το είδος αυτό που έκανα εγώ.

Ήμουν ένας διαφορετικός τύπος σε κάθε ταινία. Αυτό ο κόσμος δεν το ήθελε. Ο Χατζηχρήστος ήταν ο ίδιος, ο Βέγγος ήταν ο ίδιος. Αυτά τα πρότυπα είχε ο κόσμος και αυτός ήταν και ο λόγος που “χάλαγαν κόσμο” οι ταινίες τους. Εγώ δεν ήμουν αυτό και αυτό δεν το δέχονταν. Και έτσι έλεγαν όχι τον Κωνσταντίνου και έτσι σταμάτησε και η καριέρα μου στον κινηματογράφο μετά από 13 -14 ταινίες. Έχω τις λιγότερες ταινίες πιθανόν από κάθε πρωταγωνιστή.

Για παράδειγμα ο Κώστας Βουτσάς ο φίλος μου, που έχει 180. Είχαν απόλυτο δίκιο τον καιρό εκείνο, εγώ δεν μπόρεσα. Μπορεί να δικαιώθηκα αργότερα».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων