Σάββατο, 24 Ιουλίου, 2021

Γκάμπριελ: Συγχαρητήρια για τη μετάβαση στη ψηφιακή οικονομία

Τα συγχαρητήριά της εξέφρασε η επίτροπος Ψηφιακής Οικονομίας και Κοινωνίας Μαρίγια Γκαμπριέλ προς τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά για την ψηφιακή αναβάθμιση η οποία συντελείται σε όλους τους τομείς του υπουργείου ΨΗΠΤΕ και γενικότερα στην δημόσια διοίκηση της χώρας, κατά τη σημερινή τους συνάντηση στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής.

Η επίτροπος της ΕΕ σημείωσε ότι η ελληνική κυβέρνηση, μέσω της ψηφιοποίησης της δημόσιας διοίκησης και γενικότερα της οικονομίας, καταφέρνει να εξοικονομήσει πόρους και να ενισχύσει την πίστη πολιτών και επιχειρηματιών στις δημόσιες υπηρεσίες. Η ηλεκτρονική διακυβέρνηση είναι το κλειδί για την εμπιστοσύνη των επενδυτών και την εδραίωση της ασφάλειας, υπογράμμισε η Μ. Γκαμπριέλ, χαρακτηρίζοντας παράλληλα τη σημερινή έναρξη της υλοποίησης του έργου των ψηφιακών υπογραφών, ορόσημο για το μέλλον με θετικές μακροπρόθεσμες συνέπειες για όλους.

«Αξίζετε τα συγχαρητήριά μας» επανέλαβε προς τον υπουργό Ν. Παππά η Ευρωπαία επίτροπος, τονίζοντας ότι θα είναι στο πλευρό του υπουργείου ΨΗΠΤΕ για να ενισχυθεί έτσι στην πράξη, η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, στον τομέα της ψηφιακής πολιτικής.

σχετικα αρθρα

9 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

ροη ειδησεων

spot_img