Πέμπτη, 29 Ιουλίου, 2021

Γκλέτσος: «Μπορεί να έχω υπάρξει κι εγώ θύτης δύο φορές άθελά μου»

Κατάθεση ψυχής έκανε ο ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας στην εκπομπή Tik Talk.

Ο ίδιος αναφερόμενος στα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό με τις καταγγελίες στο χώρο των τεχνών, είπε ότι στο παρελθόν και ο ίδιος άθελά του μπορεί να υπήρξε θύτης, ζητώντας μάλιστα και συγγνώμη.

«Με αυτή την ευκαιρία πήγα προς τα πίσω και σκέφτηκα ότι ενδεχομένως κάποιες φορές να πάτησα τα όρια του θύτη και να έγινα κι εγώ θύτης χωρίς να το καταλάβω ή έκανα ότι δεν το καταλάβαινα», είπε ο κ. Γλέτσος.

«Μπορεί να έχω κακομιλήσει ή αυτό που λες. Ο πρωταγωνιστής της σειράς, ένα κορίτσι που έρχεται να πει λίγες ατάκες, της λέει: “Το βράδυ θα βγούμε”, αυτή φοβούμενη μην χάσει το ρολάκι της ή θέλοντας να μεγαλώσει τον ρόλο της… Εκεί καθαρά είναι εκμετάλλευση. Ναι, τώρα που το σκέφτομαι, έχει συμβεί. Εκείνη την ώρα δεν το σκέφτηκα, τώρα το σκέφτομαι. Εκείνη την ώρα έλεγα ότι είμαι ωραίος γκόμενος, τώρα σκέφτομαι ότι μπορεί να εκμεταλλεύτηκα εκείνο το παιδί, που μπορεί να ήμουν και 10 χρόνια μεγαλύτερός του και δεν μου αρέσει καθόλου και ζητάω και “συγγνώμη” αν έγινε. Έχω δύο συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό μου. Κάποιοι δύο άνθρωποι, κάποιες δύο ψυχές μπορεί να καταπιέστηκαν και να μην το ήθελαν», κατέληξε.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων