Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Γκρίνιαξαν στον Ολυμπιακό από… μέσα τους!

Αποσβολωμένοι, λέει, κοιτούσαν τον Μαρινάκη οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά την ομιλία-απειλή του προέδρου ότι αν δεν αλλάξουν μυαλά και συμπεριφορά εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων, μπορεί και να μη μείνει κανείς τους στην ομάδα.

Το σοκ ήταν μεγάλο, αρχικά διότι δεν την περίμεναν την επίσκεψη θεωρώντας ότι είχε περάσει το «μπουρίνι» του ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Έμειναν, όμως, με ανοιχτό το στόμα και το βλέμμα χαμηλά όταν άκουσαν τα λόγια του προέδρου τους.
Έχει ενδιαφέρον να μάθετε τι έλεγαν κάποιοι στο περιβάλλον τους, διότι μπροστά στον Μαρινάκη δεν έβγαλαν τσιμουδιά.

Παραδέχονταν ότι έχει δίκιο η διοίκηση και ο κόσμος να είναι θυμωμένοι με την πενιχρή απόδοσή τους στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΠΑΟ. Κι ότι όφειλαν να παρουσιάσουν καλύτερο θέαμα γενικά στη φετινή σεζόν, από τη στιγμή που είναι καλοπληρωμένοι και δεν έχουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν άλλες μεγάλες ελληνικές ομάδες.

Έλεγαν, όμως, κι άλλα. Ότι ήταν εκτός χρόνου αυτή η δριμεία κριτική από την πλευρά του προέδρου, από τη στιγμή που πριν από λίγες μέρες είχε ξεκινήσει μια επιχείρηση προστασίας της ομάδας και του καλού κλίματος από τον ίδιο. Ότι δεν μπορεί να ισοπεδώνεται ένα ολόκληρο ρόστερ ως αντιεπαγγελματίες, κλικαδόροι ή ανάξιοι για τον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που η ομάδα πήρε τον τίτλο περίπατο, με χαώδεις διαφορές από τις άλλες ομάδες και έκανε καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κι ότι είναι λογικό να υπάρχει μια δυσκολία προσαρμογής σε ένα διαφορετικό αγωνιστικό σύστημα, με την αλλαγή προπονητή μεσούσης της σεζόν.

Στον Ολυμπιακό τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν μετά τον τελικό του Κυπέλλου και θα έχουν άμεση σχέση με το αποτέλεσμα. Σε περίπτωση επιτυχίας οι αποφάσεις για μεγάλες αλλαγές θα μείνουν σκέψεις. Αν χαθεί το τρόπαιο, τότε ο Μαρινάκης μπορεί να θυμηθεί την εποχή που είχε υπό την ηγεσία του το βόλεϊ του Ολυμπιακού, όταν είχε διώξει σχεδόν όλη την ομάδα μετά από μια ήττα σε ντέρμπι!

Όσο υπερβολικό κι αν φαίνεται κάτι τέτοιο, ειδικά σε μια ποδοσφαιρική ομάδα με προστατευμένα από τους διεθνείς φορείς συμβόλαια, ρήτρες και αποζημιώσεις…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων