Πέμπτη, 19 Μαΐου, 2022

Γλέντι αρραβώνα με δεκάδες καλεσμένους – Προσαγωγές από την ΕΛ.ΑΣ

Συνεχίζονται τα γλέντια στην συνοικία “τσιγγάνικα” της Κάτω Αχαΐας, παρά τις απαγορεύσεις και την εξάπλωση του κορωνοϊού στην περιοχή.

Το βράδυ του Σαββάτου δεκάδες άτομα διασκέδαζαν σε γλέντι που είχε στηθεί για αρραβώνα. Η μουσική στη διαπασών και ο κόσμος να συνωστίζεται, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας. Αποτέλεσμα ήταν έπειτα από τηλεφωνικές καταγγελίες που έγιναν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, να σπεύσουν στο σημείο περιπολικά και να προχωρήσουν σε επιβολή προστίμων και προσαγωγές οι αστυνομικοί, καθώς διαπιστώθηκε πως μόνο στον περίβολο του σπιτιού είχαν συγκεντρωθεί περισσότερα από 50 άτομα, ενώ πολλά περισσότερα διασκέδαζαν μέσα στο σπίτι. Για να τερματίσει γλέντι προ καιρού η Αστυνομία είχε κατασχέσει άμαξα και άλογο που θα χρησιμοποιείτο σε γάμο.

Να σημειωθεί πως μόλις προ ημερών ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς μαζί με τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας της Κ. Αχαϊας Τάσο Γιακουμή επισκέφθηκαν τον συνοικισμό και τόνισαν στους κατοίκους την ανάγκη της λήψης μέτρων προστασίας με χρήση μάσκας (καθώς ελάχιστοι φορούν) και του τερματισμού των γλεντιών με τις μεγάλες συναθροίσεις.

Πηγή: tempo24.news

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων