Δευτέρα, 16 Μαΐου, 2022

Google: Αυτές είναι οι κορυφαίες εφαρμογές για smartphone για το 2014

Λέγονται «έξυπνα» κινητά, αλλά η αλήθεια είναι πως αυτό που… ανεβάζει το «IQ» των συγκεκριμένων τηλεφώνων είναι οι εφαρμογές. Κυκλοφορεί μία πληθώρα από αυτά τα «εργαλεία», αλλά ποια είναι τα καλύτερα; Η Google έχει την απάντηση.

Ο κολοσσός της τεχνολογίας ανακοίνωσε τις κορυφαίες εφαρμογές για τα smartphone για τη χρονιά που τελειώνει. Στη λίστα μπήκαν συνολικά 67 app. Ανάμεσά τους είναι για παράδειγμα το Wunderlist, η εφαρμογή που επιτρέπει στο χρήστη να φτιάχνει λίστες, για να οργανώνει όσα έχει να κάνει, από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, μέχρι τη λίστα του σούπερ μάρκετ. Διαθέτει υπενθυμίσεις, αλλά και τη δυνατότητα να μοιράζονται οι χρήστες τις λίστες τους με άλλους.

Σύμφωνα με ία από τις κορυφαίες εφαρμογές για φέτος, σύμφωνα με την Google είναι και το Shazam, το οποίο είναι γνωστό για την… ικανότητά του να αναγνωρίζει τραγούδια και να δίνει πληροφορίες για αυτά. Ομως, δεν κάνει μόνο αυτό, καθώς έχει επεκταθεί στον κινηματογράφο, τις διαφημίσεις και την τηλεόραση.

Ψηλά στη λίστα είναι και το SwiftKey, μία εφαρμογή που κάνει πιο εύκολη την πληκτρολόγηση, «μαντεύοντας» τη λέξη που γράφει ο χρήστης, χρησιμοποιώντας στοιχεία από παλιότερα SMS του.

Δείτε αναλυτικά τις κορυφαίες εφαρμογές, σύμφωνα με την Google, ΕΔΩ.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων