Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, 2021

H 19χρονη Γιαέλ Σέλμπια είναι «η πιο όμορφη γυναίκα» του 2020

Η Γιαέλ Σέλμπια είναι ένα 19χρονο μοντέλο από το Ισραήλ που φιλοδοξεί να γίνει ηθοποιός, και που αυτήν την περίοδο υπηρετεί την υποχρεωτική στρατιωτική της θητεία στην Πολεμική Αεροπορία της χώρας της.

Πέραν των παραπάνω, είναι και το πιο όμορφο γυναικείο πρόσωπο του 2020, σύμφωνα με την λίστα Annual Independent Critics που ίδρυσε ο κριτικός κινηματογράφου TC Candler, και αναδεικνύει στο τέλος κάθε έτους τα 100 ομορφότερα (ανδρικά και γυναικεία) πρόσωπα της χρονιάς που φεύγει. «Ποτέ δεν έχω ξαναέρθει πρώτη σε κάτι στη ζωή μου, είναι πολύ ωραίο συναίσθημα» δήλωσε στους Times of Israel η 19χρονη καλλονή, που είχε συμπεριληφθεί και στη λίστα του 2018 αλλά σε χαμηλότερη θέση.

Σύμφωνα με τη New York Post, το περιζήτητο μοντέλο που έχει ξεκινήσει να μπαίνει δειλά-δειλά και στον χώρο του κινηματογράφο φέρεται να διατηρεί σχέση με τον 35χρονο Μπράντον Κορφ, εγγονό του εκλιπόντος μεγιστάνα των αμερικανικών Media Σάμνερ Ρεντστοουν, o οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Αύγουστο.

Όπως υπενθυμίζει η εφημερίδα, ο Κορφ είχε προκαλέσει σάλο στο Ισραήλ την περασμένη άνοιξη, όταν παραβίασε τους κανόνες κατά της εξάπλωσης του περιορισμού της Covid-19 για να επισκεφθεί την αγαπημένη του στη χώρα της.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην 57η θέση της ανδρικής λίστας:

Όπως επισημαίνει ο δημιουργός της λίστας, TC Candler, «δεν πρόκειται για έναν διαγωνισμό δημοφιλίας ούτε εστιάζει σε συγκεκριμένες χώρες. Δεν αφορά ούτε στο πιο σέξι σώμα, ούτε στο πιο διάσημο πρόσωπο. Στόχος της λίστας είναι να ενημερώνει το κοινό και να διευρύνει τους ορίζοντές του, και όχι να αντανακλά τις προτιμήσεις του». Γι’ αυτό ακριβώς και η λίστα κάθε χρονιάς περιλαμβάνει διάσημους σταρ αλλά και σχετικά άγνωστα στο παγκόσμιο κοινό πρόσωπα. Όσο για την επιτροπή που τους επιλέγει, αυτή αποτελείται από 20 άτομα σε διαφορετικές γωνιές του κόσμου, που για ένα ολόκληρο έτος «σφυγμομετρούν» τις τάσεις και τις απόψεις του κοινού, για να καταλήξουν στη σύνθεση της λίστας.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων