Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022

Η αλήθεια για Τζιμπούρ και Τοροσίδη

Το σίριαλ με τα συμβόλαια του Τζιμπούρ και του Τοροσίδη στον Ολυμπιακό φτάνει στο φινάλε και τα πράγματα είναι απλά.

Ο Τζιμπούρ έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Μαρινάκη. Για τα λεφτά, για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου, για τα μπόνους, για όλα. Τα έχουν πει οι δύο τους και δεν υπάρχει καμία διαφωνία. Το μόνο που έχει ζητήσει ο Αλγερινός από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού είναι να περιμένει λίγο μέχρι τις υπογραφές, επειδή έχει ειδοποίηση από τον μάνατζέρ του ότι θα του κάνει πρόταση η Μαρσέιγ. Και για μια τέτοια ομάδα μόνο (όχι για «Τουρκίες» ή μικρομεσαίες στη Γερμανία, ακόμη και με πιο πολλά χρήματα) θα άφηνε τον Ολυμπιακό ο Τζιμπούρ. Ο Μαρινάκης το σεβάστηκε και περιμένει, ενώ ο Τζιμπούρ τον ενημερώνει απευθείας για οποιαδήποτε εξέλιξη με τη γαλλική ομάδα, αλλά και για όποια άλλη πρόταση έχει στα χέρια του.

Για τον Τοροσίδη, η αλήθεια είναι ότι εδώ και πολύ καιρό έχει πει στον Ολυμπιακό ότι θέλει να παίξει στην Ευρώπη. Κι εδώ και καιρό ο Ολυμπιακός του ζήτησε να φέρει πρόταση. Το παράπονο του Ολυμπιακού (όπως εκφράστηκε στην πρόσφατη «μπηχτή» Μαρινάκη ότι όσοι καταλαβαίνουν το μεγαλείο του Ολυμπιακού θα μείνουν εδώ) είναι ότι ο Τοροσίδης δεν υπέγραψε νέο συμβόλαιο έτσι ώστε να πάρει και ο Ολυμπιακός χρήματα αν ερχόταν κάποια ομάδα να αποκτήσει τον παίκτη. Το παράπονο του Τοροσίδη είναι ότι το περασμένο καλοκαίρι, σε κρούσεις που έγιναν από Ιταλία, Αγγλία και Γερμανία, ο Ολυμπιακός ζητούσε πολλά λεφτά για να τον παραχωρήσει. Κι ότι καμία ομάδα δεν θα έδινε 2,5 και 3 εκ. ευρώ για να πάρει έναν παίκτη που σε ένα χρόνο θα μπορούσε να τον είχε ελεύθερο και τσάμπα.

Ο Τζιμπούρ, λοιπόν, θα μείνει αν δεν έρθει τελευταία στιγμή η Μαρσέιγ. Κι ο Τοροσίδης θα μείνει αν δεν έρθει κάποιος σοβαρός σύλλογος από την Ευρώπη, (όχι Μπριζ ή Σαμπντόρια, κάτι πιο μεγάλο) να του ζητήσει υπογραφή. Κι αν είναι πράγματι σύλλογος με δυνατό όνομα, τότε ο Τοροσίδης θα έχει τη δυνατότητα να επικαλεστεί ότι άφησε τον Ολυμπιακό όχι για τα λεφτά αλλά για το «ονόρε»…

Σύντομα θα ξέρουμε και για τις δύο υποθέσεις την οριστική έκβαση…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων