Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022

Η αντίδραση ενός πατέρα όταν μεθυσμένος οδηγός άφησε φυτό την κόρη του (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πλάνο δείχνει έναν πατέρα που με δυσκολία συγκρατεί τους λυγμούς του. Ονομάζεται Τζόν και βρίσκεται στον θάλαμο ενός νοσοκομείο στο πλευρό της κόρης του. Ένας ασυνείδητος μεθυσμένος οδηγός την παρέσυρε και την άφησε φυτό. «Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν πως το να οδηγούν μεθυσμένοι δεν έχει αντίκτυπο σε αυτούς. Δεν θα πάθουν τίποτε» θα πει. «Και πράγματι έχουν δίκιο. Έχει αντίκτυπο στους άλλους…»

Πίσω του στον θάλαμο έχει καρφιτσώσει φωτογραφίες από την ζωή της 20χρονης κόρης του. Από τότε που γεννήθηκε, όταν πήγε σχολείο, όταν μεγάλωσε. Οι λυγμοί των πνίγουν: «Θα ήθελα να γνωρίσετε την κόρη μου Κέλλυ. Την χτύπησε ένας μεθυσμένος οδηγός με το αυτοκίνητο του. Η Κέλλυ μου, δεν θα είναι πλέον η ίδια, η ζωή της τελείωσε…»

Ο Τζον γυρνάει την κάμερα, την απομακρύνει από το πρόσωπο του και εστιάζει στο κρεβάτι του νοσοκομείου, όπου βρίσκεται το λατρεμένο του παιδί. Είναι πλέον φυτό. Δεν έχει επαφή με το περιβάλλον. Δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί, να φάει, να γελάσει, να κλάψει, να περπατήσει, να φλερτάρει, να ερωτευτεί… «Σας εκλιπαρώ, μην πίνετε και οδηγείτε. Μπορεί να μη συμβεί κάτι σε εσάς, αλλά σε κάποιον άλλον…» θα πει.

Η Κέλλυ παρέμεινε στην κατάσταση που βλέπετε για 361 ημέρες. Ένα απόγευμα, η καρδιά της δεν άντεξε και έφυγε. Κάθε 51 λεπτά στις ΗΠΑ, κάποιος μεθυσμένος οδηγός θα χτυπήσει και θα σκοτώσει με το αυτοκίνητο του κάποιον άνθρωπο…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων