Δευτέρα, 16 Μαΐου, 2022

Η απίστευτη δήλωση της κόρης του Σον Πεν για τη Σαρλίζ Θερόν

Η σχέση τους ξεκίνησε τον περασμένο Δεκέμβριο και έκτοτε η Σαρλίζ Θερόν και ο Σον Πεν είναι αχώριστοι. Μάλιστα, φήμες τους θέλουν να σχεδιάζουν να ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας… Και μάλιστα με την ευχή της κόρης του 53χρονου ηθοποιού.

Η Ντίλαν Πεν –παιδί του από το γάμο του με την πρώην σύζυγό του, Ρόμπιν Ράιτ- σύμφωνα με το news, δήλωσε στο Us Weekly σχετικά με το δεσμό του πατέρα της με την 38χρονη Χολιγουντιανή σταρ: «Είναι απίθανη για ένα πράγμα. Είναι η μόνη γυναίκα μετά τη μαμά μου που μπορεί να κάνει το μπαμπά μου να σκάσει. Η μόνη γυναίκα. Και αυτό είναι μια απίστευτα γαμ…νη πρόκληση. Είναι βράχος».

Μάλιστα, η 23χρονη χαρακτήρισε τη Σαρλίζ «φοβερή» και δεν έκρυψε την επιθυμία της να τους δει ανδρόγυνο. «Είναι υπέροχοι μαζί… Είναι ο ένας για τον άλλον. Εφόσον, λοιπόν, είναι ευτυχισμένος ο πατέρας μου, είμαι χαρούμενη και για τους δύο».

Η Θερόν έχει ένα θετό γιο, τον Τζάκσον, που είναι δύο ετών, ενώ ο Πεν εκτός από τη Ντίλαν έχει κι ένα γιο τον 20χρονο Χόπερ από το γάμο του με τη Ρόμπιν Ράιτ.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων