Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου, 2021

H Atari ανοίγει αλυσίδα ξενοδοχείων στις ΗΠΑ -Με θέμα τα video games

Αποφασισμένη να κινηθεί και στις επιχειρήσεις φιλοξενίας είναι η Atari εγκαινιάζοντας αλυσίδα ξενοδοχείων στις ΗΠΑ.

Ο πάλαι ποτέ τεχνολογικός κολοσσός βλέπεις πως δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τις εταιρείες – γίγαντες που μεσουρανούν αυτή τη στιγμή στα βιντεοπαιχνίδια και είναι αποφασισμένη να κινηθεί σε άλλες επιχειρήσεις. Η Atari ανακοίνωσε πως εισέρχεται στις επιχειρήσεις φιλοξενίας εγκαινιάζοντας μία αλυσίδα ξενοδοχείων στις ΗΠΑ με θέμα τα βιντεοπαιχνίδια. Η γαλλική εταιρεία ανακοίνωσε τα σχέδιά της αυτή την εβδομάδα, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για σύμπραξη με τον όμιλο GSD Group και την εταιρεία αξιοποίησης ακινήτων True North Studio.

powered by Rubicon Project
Το πρώτο ξενοδοχείο θα λειτουργήσει στο Φοίνιξ και το σχέδιο είναι να προσφέρει διαμονή και ψυχαγωγία με συμμετοχή σε live e-sports εκδηλώσεις. Όπως επίσης και την πρόσβαση σε ειδικούς για παιχνίδι χώρους και εγκαταστάσεις εικονικής πραγματικότητας VR/AR.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την GSD Group και την True North Studio για να δημιουργήσουμε τα πρώτα ξενοδοχεία Atari στις ΗΠΑ» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Atari, Fred Chesnais. «Μαζί θα χτίσουμε ένα χώρο που θα είναι πολλά περισσότερα από ένα μέρος διαμονής. Η Atari είναι ένα εικονικό παγκόσμιο εμπορικό σήμα που έχει απήχηση σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, χωρών, πολιτισμών και ανυπομονούμε οι λάτρεις και οι οικογένειές τους να απολαύσουν αυτή τη νέα φιλοσοφία ξενοδοχείου» πρόσθεσε.

Στα μέσα του 2020 η ανέγερση του ξενοδοχείου της Atari
Η έναρξη ανέγερσης του ξενοδοχείου στο Φοίνιξ τοποθετείται στα μέσα του 2020 και αργότερα ξενοδοχεία Atari θα αποκτήσουν οι πόλεις, Όστιν, Σικάγο, Ντένβερ, Λας Βέγκας, Σαν Φρανσίσκο, Σαν Χοσέ και Σιατλ.

«Τα ξενοδοχεία Atari θα είναι τα πρώτα του είδους στις ΗΠΑ και θα προσφέρουν στους λάτρεις των video games όλων των ηλικιών την απόλυτη εμπειρία στην ψυχαγωγία και σε κάθε πτυχή του παιχνιδιού», ανέφερε η συνιδρύτρια της GSD Group, Σέλι Μέρφι. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε σε αυτό το πρότζεκτ με τόσο σπουδαίους εταίρους» είπε.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων